2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی اولش با قدرت میان جلو ک مردم فقط ببینن 

بعد وسطش تر میزنن ب فیلم و نمیدونن اخرشو چجوری جمع جور کنن

من تعجبم از شهاب حسینیه ک چ فیلم بی محتوایی بازی میکنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خیییلی چرت بود

چن ساعت مونده ب اعدامش تو کتاب داشت ی چیزایی می‌نوشت یادته

حامد رفت اون کتاب رو برداشت خوند فهمید فرشته امیرو کشته و فرشته داشته اعترافاتش رو می‌نوشته

بعدشم نوید میره پیش عماد و حرف میزنن و با رضایت خود عماد ، آدمای نوید ی چیزی تو چاییش میریزن و عماد میمیره

فکر کنم مهتاب و حامدم دوباره برمیگردن سر خونه زندگیشون

سلام خانم های که سریال گناه فرشته رو دیدن یه سوال؟

آخره فیلم که سنگ قبر مادر پدر حامدو نشون میده...

اختلاف سنی مادر پدر حامد،45 ساله...

مادر حامد 1355 متولد شده 1388 فوت شده

تینا هم 1388 بدنیا اومده

یعنی حامد 1388 چند سالش بوده؟؟؟

مادرش 15 سالگی هم حامدو بدنیا میآورد حامد 18 سالگی پدر شده!!

چراعمادگذاشت بکشنش؟اصا نوید چرا عماد رو کشت؟

نوید عماد رو نکشت که

چون عماد مبخواست انتقام پروانه رو از امیر بگیره ۱۴ سال پیش ولی بخاطر تینا و حامد همون موقع نگرفت

بعد از ۱۴ سال ک فرشته میره کلفت امیر میشه خیلی بداخلاقی میبینه ازش میره پیش عماد شکایت میکنه

میگه دلم مبخواد امیرو بکشم ولی میترسم

عمادم میگه من میخواستم ۱۴ سال پیش بکشمش ولی صبر کردم

تو برو بکشش من پشتتم نمیذارم اتفاقی بیوفته برات

ک آخرشم حرفش نشد و اعدام شد و عمادم اعتراف کرد ک توی این بازی من باختم

نوید عماد رو نکشت که چون عماد مبخواست انتقام پروانه رو از امیر بگیره ۱۴ سال پیش ولی بخاطر تینا و حا ...

چرا دیگه نوید سم ریخت توچایی عماد.عماد چرا شکست بخوره؟به هدفش رسیده بود که.وای خیلی سخته فهمیدن فیلمش😅

چرا دیگه نوید سم ریخت توچایی عماد.عماد چرا شکست بخوره؟به هدفش رسیده بود که.وای خیلی سخته فهمیدن فیلم ...

اهان آره بخدا اونموقع ک داشتم جواب میدادم آخه داشتم دوباره فیلم رو می‌دیدیم اصلا گیج شدم

عماد گفت شکست خوردم چون قرار بود ی برنامه ی درست حسابی بچینه که جون فرشته در خطر نیوفته بچه سن از مهتاب طلاق نگیره

ولی برعکس شد همه چیز 

به نظر من خیلی موضوعش مسخره بود،این همه آدم آخه برای چی کشته شدن،من که چیزی از فیلم نفهمیدم،کلش گنگ موند،اصلا معلوم نشد چرا این همه آدم کشته شدن

فرشته قاتل بوده ،دیگران چرا کشته شدن،چه ربطی به قتل فرشته داشتن

بعد مامان شهاب حسینی متولد ۵۵ هستشیعنی اگر سال ۱۴۰۱ زنده بود ۴۶ ساله بود،یعنی شهاب حسینی چند سالشه یعنی تو فیلم حداقل باید ۱۵ سال با مادرش فاصله داشته باشه ۳۱ سالشه،سال ۸۸ هم که ازدواج کرده۱۶ الی ۱۷ سالش بوده،مگه میشه