2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد میخواست بزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 63 پست

کلی هم ادم تو خونه بود عمه هام دایم زن داییم انقدر خجالت کشیدم اینو گفت حالامنتظرم صبح بشه میخوام قهر کنم و برم خونمون و بگم دیگه اینجا نمیام چون میترسم بخاطر یه بچه کتک بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من اصلا دوست ندارم بیام خونه بابام چون دخترم شیطونه وبابامم حوصله نداره همش دعواش میگنه خود دخترمم دوست نداشت بیاد به زور اومدگفت اونحا هیچکس بامن بازی نمیکنه 

نه راست میگه چون خود بابامم نشسته بود که اینو گفت

عزیزم سعی کن حتی اگه بهت میگن بیا زیاد نری بخدا ما دخترا وقتی ازدواج میکنیم دیگه مهمونیم خونه‌ی خودمون نیست پس بهتره با قائده و قانون بری 

بهشون بگو شما وظیفه دارین وقتی دخترمو میزنه جلوشو بگیرین نه من

وقتی تزبیت کردن بلد نیستین خودم ادبش کردم

بچه ی اونا بچه اس...بچه ی تو بچه نیست؟

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
بهترین کار اینه وقتی همسرت نیست خونه ی خودت بمونی همیشه چنتا بچه ی کوچیک کنارهم ک هستن باهم نمیسازن

بخدا من نمیخوام بیام مامانم زنگ و اشک که باید بیای از تنهایی پق کردیم دیگع دلم سوخت اومدم وگرنه تو خونه خودم خیلی راحت ترم

خب برگرد خونه خودت

وقتی میبینی برادرت با بچه شما سازگار نیست

یه روز میموندی خونه پدرت

بعدش برگرد خونه خودت. 

زدن برادرتون کار اشتباهیه

بالاخره اونم بچه ست و شما نمیتونی ازش انتظار داشته باشی

عزیزم سعی کن حتی اگه بهت میگن بیا زیاد نری بخدا ما دخترا وقتی ازدواج میکنیم دیگه مهمونیم خونه‌ی خودم ...

من اصلا دوست ندارم برم ولی مامانم صبح یبار زنگ میزد بیا عصر یبار اخرشم گریه کرد گفت باید بیای منم دلم سوخت اومدم وقتی میامم نمیذارن برم تاشوهرم بیاذ