2777
2789
نظر منه عزیزم آروم باش

بله اما طوری نباشه که بنده خدا فکر کنه داره با این انتخاب چه ظلمی به بچش میکنه،

اسامی اصیل ایرانی  خوبن چون به ملیتمون ارتباط دارن، اسامی مذهبی هم به مذهبمون

ملیت و مذهب هویت ما رو میسازن، هر کدوم کمرنگ بشه باعث آسیب میشه، نامگذاریها هم میتونه باعث تقویت این دو تا بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه من اونروز یه پستی تو همین سایت دیوم هنگگگ کردم  یه بنده خدایی میگفت بعد این که حامله شدی ...

خرافات مغزشونو نابود کرده خداروشکر حداقل نود درصد نسل جدید اینجوری نیستن دیگه متعصب و خرافاتی که همه چیشونو پای دین بزنن

هفت بار سوره قدر و دعایی که تومفاتیحه وهمسرش به شکمم فوت کرده 

نذر کردی پسرشه؟ چ نذری گلم؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ترو خدا اخه کی تو این زمونه اسم بچه دو محمد میزاره قحطی اومده بود ؟نمیدونم والا حالا نذرم کردی طفل م ...

من 😊

با اجازه ات هم امروزی هستم هم باکلاس 😁 هم تحصیلات خودم و شوهرم بالاست 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خرافات مغزشونو نابود کرده خداروشکر حداقل نود درصد نسل جدید اینجوری نیستن دیگه متعصب و خرافاتی که همه ...

ببین اخه این جاهل بود. بنده خدا باز میگفت قبل بارداری میتونستم درک کنم ولی وقتی نطفه بسته شده دیگه جیکار میتونی بکنی همون لحظه ی اول جنسیت معلومه دیگه فقط دیده نمیشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

جاریم اخلاقش خوب نیست بد برداشت میکنه اسم بچه هاشوبزارم

عزیزم محمدامین خیلی قشنگه مهم نظر خودته تا بقیه ک هی نظرات منفی میدن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خب ایراد از اسم نیست  طرز صدا کردن هر اسم طرز شعور و فرهنگ هرکسی را نشون میده

ممطمئنا همینه، من تو اطرافم محمد رو نه تنها ممد نشنیدم بلکه با پیشوند آقا شنیدم... همه چیز بستگی به این داره که پدر و مادر بچشون رو چطور صدا میزنن و بقیه از اونها تبعیت میکنن

ترو خدا اخه کی تو این زمونه اسم بچه دو محمد میزاره قحطی اومده بود ؟نمیدونم والا حالا نذرم کردی طفل م ...

خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیباترین و پرطرفدار ترین اسم شناخته شده تو دنیا. شماها آدمین؟؟؟؟چه اتفاقی نیفته اگه حرف نزنید و ساکت شید؟؟؟

سلام عزیزم 

قدمش پیشاپیش مبارک

منم دوست داشتم اگر پسر شد محمد داشته باشه اسمش ، قراره بزارم محمد تیام به معنی محمد نور چشمام

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ببین اخه این جاهل بود. بنده خدا باز میگفت قبل بارداری میتونستم درک کنم ولی وقتی نطفه بسته شده دیگه ج ...

اخه اصلا مگه بازیه یهو بیبیدی بابیدی بو بشه همه چی تغییر کنه:|کل علمو میبرن زیر سوال