دکتر_سیراب_شیردون مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 عنوان روی رگ دستم هفته پیش سوخته، مردم ی جوری نگاه میکنن انگار دور از جون میخاستم رگ بزنم عکس گذاشتم | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 26 پست بزارم عکسشو؟؟ 1403/01/31 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لنا۷۹ عضویت: 1402/11/18 تعداد پست: 901 عزیزم چطور میتونن اینو رو دستت ببینن خیلی کوچیکه بعد میتونی یه دستبندی ساعتی چیزی ببندی که مشخص نباشه
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 اخه با این خودکشی میکنن؟رگت مگه اونجاست Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 با خودت اینجوری حرف نزن چرا اینطوری میگی به خودت احترام بزار تو مجازی گفتی بگو حداقل واقعیت اینجور ... ببین خودکشی خیلی بده برای همین گفتم چش آبی. راستی من میدونم تو جن ها رو می بینی قبول دارم مشکلی نیست منم یک مدت اذیت شدم به واسطه مولا علی پاشون بسته شد
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 عزیزم چطور میتونن اینو رو دستت ببینن خیلی کوچیکه بعد میتونی یه دستبندی ساعتی چیزی ببندی که مش ... بزرگه بابا عکسش کوچیکه لامصب م نمیره 😂😂
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 عزیزم چطور میتونن اینو رو دستت ببینن خیلی کوچیکه بعد میتونی یه دستبندی ساعتی چیزی ببندی که مش ... اخه اگه ببینن هم کسی با این فکر کنه میخواد خودکشی کنه خیلی خنگه مگه خطو اونجا میزننیکم بالاتر رو رگ ابی عمیق تربعدشم تو دستتم قطع کنی خودکشی حساب نمیشه نمیمیری فقط نقض عضو میشی Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 اخه با این خودکشی میکنن؟ رگت مگه اونجاست چش آبی میشه سهتا سوال منو بگی ترخدا اولی کی از ایران میرم و کدوم کشور دومی داییم کی زن میگیره 42 سالشه الان و زنش خوشگله؟ سومی من نازا میشم؟ یا بچه میارم؟ آخه تنبلی دارم
چشم۰ابیشونم عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 2043 ببین خودکشی خیلی بده برای همین گفتم چش آبی. راستی من میدونم تو جن ها رو می بینی قبول دارم مشک ... با بعضیاشون رابطه خوبی دارم و دوستم هستن چجوری انجام دادی Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬 خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 اخه اگه ببینن هم کسی با این فکر کنه میخواد خودکشی کنه خیلی خنگه مگه خطو اونجا میزنن یکم بالاتر رو ر ... آخه ببین مردم نمیدونن که
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 با بعضیاشون رابطه خوبی دارم و دوستم هستن چجوری انجام دادی والا ماجراش طولانیه ی مدت خیلی اذیت شدم ی شبی خیلی گریه کردم بین خودم و خدام امام علی واسطه کردم که با قدرتش دستشون ببنده و انجام شد خیلی از ته دلم خواستم 😭
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 با بعضیاشون رابطه خوبی دارم و دوستم هستن چجوری انجام دادی الانم تاپیک هاتو خوندم اسکیزوفرنی داری به نظر من شاید اونم داشته باشی ولی جن میتونه مستقل از بیماریت باشه
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 اخه اگه ببینن هم کسی با این فکر کنه میخواد خودکشی کنه خیلی خنگه مگه خطو اونجا میزنن یکم بالاتر رو ر ... حس ششم بگو
دکتر_سیراب_شیردون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 1370 اخه با این خودکشی میکنن؟ رگت مگه اونجاست چش آبی جواب نمیدی این نی نی سایت ی آدم درست به پستم نخورد هیییی یکی ام تو بودی جواب نمیدی