2777
2789
عنوان

بچه ها هستید بگم چه نذر های کنید بچه دار بشید 🤱

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بگید چه نذری بکنم دانه از بینی بچم بیاد بیرون. از سر شب چیزی کرده تو بینیش هررر کاری کردم در نیو ...

همسایمون تعریف میکرد بچه ش ی چیزی تو بینیش کرده بود فلفل میگیره جلو بینی بچه و اون شی میادبیرون.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شما بگید چه نذری بکنم دانه از بینی بچم بیاد بیرون. از سر شب چیزی کرده تو بینیش هررر کاری کردم در نیو ...

چن سالشه؟

یواش یواش وباحوصله ازبالابه طرف پایین ماساژبده

سعی نکن ازداخل باچیزی دربیاری که میره بالاتر

الان زنگ بزنین اورژانس،یامیان یاراهنماییتون میکنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣

اول میشه برای سلامتی بچم دعا کنید صلوات بفرستید 

من یک سال تو اقدام بودم کلی دعا نذر کردم اون ماه که گرفت این نذر ها کردم و اون ماه اصلا برام روز تخمک گذاری مهم نبود اتفاقا خیلی هم از تخمک گذاریم گذشته بود اما من باز دعا کردم 

اول از همه حزر امام جواد اصل شو بگیرید با نمازش من اون ماه رفتم حرم امام رضا یک لباس بچه بردم به جوادش قسم دادم گفتم دفعه بعد با بچم میام این لباس تنش همون روز مامانم جلسه قرآن داشت برام نمک پخش کرده بود وای چند تا نذر دیگه هم کردم نمیدونم چرا الان می خوام تایپ کنم مغزم قفل کرده نمی تونم بنویسم یادم رفته فکر کنم خدا می خواد بگه همین کار بوده جواب داده

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏