بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهندس بود یه جایی مدیریت هم میکرد مغازه هم داشت تماس اوایل دوسه روز یکبار شایدم کمتر چت هم اصولا در طول روز سر جمع نیم ساعت نمیشد تعطیل رسمی هم کار میکرد اینم بگم یه سری کار علمی هم انجام میداد به مراسم هایی که دعوت میشدن هم اینو خواهرش رسیدگی میکردن خرید خونه هم بااون بود تدریس خصوصی زبان داشت 😬
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
شوهر من تو دوستی گاهی که پروژه کاری داشت چند روز اصلا وقت نداشت ولی بینش چند بار کوتاه حرف میزدیم خصوصا شبا که دیگه میخواست استراحت کنه. تقریبا کل روز درگیر بود
اره 😑شوهرم وقت سرخاروندن نداره اقای گرفتااااااااااار😵💫
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
مهندس بود یه جایی مدیریت هم میکرد مغازه هم داشت تماس اوایل دوسه روز یکبار شایدم کمتر چت هم اصولا در ...
بااین همه مشغله خیانت هم کرد 😂
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
شوهر من تو دوستی گاهی که پروژه کاری داشت چند روز اصلا وقت نداشت ولی بینش چند بار کوتاه حرف میزدیم خص ...
شما کجا آشنا شدید
بسیار سرش شلوغ بود توی دوران صیغه ما چهار ماه صیغه بودیم، دو هفته یکبار باهم شام میرفتیم بیرون، ولی درطول روز کلا از صبح تا شب چت میکردیم😂😂 این استیکر👻رو گذاسته بودیم رمز وقتی همکاراش کنارش بودن میفرستاد میرفت یهوو میدیدی یه نصف روزپیداش نمیشد، الان هم پیام بدی محاله باز بشه😑😑😑فحش خواهر مادرم براش پیام کنی نمی بینه😆😆😆😆جواب زنگ هم خیلی کم میده روزی دوبار درحد سی ثانیه😑
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊