2777
2789

اول اینو بگم ٢٤ سالمه و فرزند اول هستم رابطم با پدرم خوب نیست یعنی سر جمع کل صحبتای ما تو روز فقط یه سلامه

خواهرم مدرسه میره اردو میبردنشون والدین باهم صحبت کردن که خودشونم با بچه ها برن از دیروز مامانم با خواهرم رفتن فردا صبح برمیگردن 

دو روزه که من و بابام خونه ایم ولی تو این دو روز کل صحبتم چهارشنبه سلام ~ پنجشنبه سلام 

حتی ناهار یا شامم خونه نیست برای خواب میاد من کلا خونه تنها بودم

امروز به این فک میکردم اگه ازدواج نکنم اینجا بمونم چیکار کنم

من خیلی بچه ی ساکتیم با بقیه زود صمیمی میشم ولی وقتی کسی نخواد باهام حرف بزنه نمیتونم ارتباط برقرار کنم 

از یسمتم حس میکنم سنم داره زیاد میشه 

امشب انقد از نظر روحی بهش فک کردم گریم گرفت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج قسمت الهی هس اون خودش تعیین کرده کسی مخالفه ریپلای نزنه

واقعیتش کسی از خواستگاریارو که به مامانم میگفتن خونمون می اومد هرکی که به بابام میگه بعدا از طرف میشنیدم اصلا نمی اومدن 

خوب برو سر کار یا یه چیزی یاد بگیر به اینا فک‌نکنی 

سرکار میرفتم طرحم اخر این ماه تموم شد 

ولی تو سرکار سال گیش همکارم پیشنهاد ازدواج داد که بابام ردش کرده بود بعد از اون کسی از همکار اینا بهم پیشنهاد ندادن یا ارتباط دوستی پیشنهاد ندادن 

ازدواج قسمته 

پیشنهاد جواب داده شده برات دارم:

هردوز به نیت یک ازدواج خوب یا.... دعای توسل بخون قلبا ازشون بخاه شخص مناسبی رو سرراهت قرار بدن

تو کانال خاطرات ۱۴تو ایتا یا واساپ میتونی کسایی که نتیجه گرفتن بخونی خاطراتشونو

دعای توسل رو هرروز بخونید که اثرش در هرروز خوندشه

التمای دعا❤

اگه نتیجه گرفتی میتونی برای ادمین خاطرتو تایپ کنی و تو کانالش بزاره

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
آزادی داری؟؟؟؟ مثلا تنها بری بیرون یا با رفیقات  رل و اینا داری؟؟؟  سعی کن کیفتو کنی ب ای ...

اره میتونم برم ولی هر چی پول داشتم طلا خریدم بعد یه ماشین ثبت نام کردم که گفتن تحویلش شهریوره 

رفیقام تا دوران دانشگاه بودن بعد هر کی ازدواج میکرد جدا میشد