2777
2789
عنوان

تجربیاتتون تو قطع شیر شب چی بود

2673 بازدید | 90 پست

پسرم ۶ ماه و نیمشه می خوام شیر شب و ازش بگیرم ولی تنبلیم میاد بعد اگه یهو افلاین شدم بدونید پسرم بیدار شده مجبور شدم برم ولی تجربیاتتون و می خونم 

پسرم ۹ونیم شب می خوابه ۹ صبح بیدار می شه شاید بگم ۷ یا ۸ بار شب بیدار می شه اصلا خواب ندارم تا برم اتاقش و شیرش بدم اینجوری هم هست که یکساعتم سینه دهنش باشه ول نمی کنه مثل پستونک اروم میک می زنه دیگه باید واستم خوابش عمیق بشه از دهنش در بیارم تا بیاد خوابم ببره یکم بخوابم دوباره بیدار میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من خودش بعد ۵ماهگی دیگه بیدار نمیشد شبها تا ۶صبح

پسر منم خیلی خوب بود یبار ۴ بیدار می شد یبار ۶ ولی نمی دونم چی شد که تقریبا دوماهه زود زود بیدار می شه شاید بگم یکساعت هم نمی خوابه دوباره بیدار می شه بجز سینه هم با هیچ چیز دیگه اروم نمی شه

منکه دس دس کردم خیلی پشیمونم نگرفتم. الان دخترم ۱۶ماهشه چسب شده بهم. مخصوصا دم صب😭 ببین قبل یکسالگی حتما شیر شبو قط کن وگرنه دیگه نمیشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پسر منم خیلی خوب بود یبار ۴ بیدار می شد یبار ۶ ولی نمی دونم چی شد که تقریبا دوماهه زود زود بیدار می ...

اولا خداروشکر کن سینه تو میخوره

و مثل پسر من ادا در نمیاره و شیر خشکی نشده.

سعی کن عصر و شب بهش غذا کامل بدی تا سیر باشه و بیدار نشه .

شاید هم داره دندون در میاره و واسه این بیقراره

نه عزیزم بعد ۵ماهگی شیر شب باید قطع بشه چون دندون های بچه رو خراب میکنه 

وای هر کی هم گفته اشتباهه. مگ میشه بچه ۶یا ۷ماهه شیر شب نخوره تا صبح گشنه بمونه . اونم بخاطر دندون شیری ک میفتن!

هرچه دارم از خداست  
وای هر کی هم گفته اشتباهه. مگ میشه بچه ۶یا ۷ماهه شیر شب نخوره تا صبح گشنه بمونه . اونم بخاطر دندون ش ...

تمام متخصص های اطفال میگن 

اگر غذای کمکی رو اصولی و درست بخوره و سیر باشه بیدار نمیشه. 

درضمن دندان‌ شیری خراب باشه رو دندان دائم هم تأثیر گذاره