2777
2789

بچه ها 

چطوری میشه از گوگل وارد اینستا شد؟

همسرم اینستا نداره از گوگل میره 

من بلد نیستم میشه بگین چطوری؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بزن login instagram بعد روش نگه دار چند ثانیه باز شدن تو صفحه جدید یا open in new tab بزن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن login instagram بعد روش نگه دار چند ثانیه باز شدن تو صفحه جدید یا open in new tab بزن

تشکر مهربون🤍

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
تشکر مهربون🤍

😘😘

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اونجا قفل بود ادلش اومدم کامل بخونم که اگه نظرت فقط راحب حجاب خودته چیزی نگم بعد دیدم راجب حجاب بقیه هم نظر میدی واظهار نظر نیکنی گقتم بیام بگم تو‌کی هستی که دخالت کیکنی؟

گنو بزنن تو‌اون ایمانی ک بنده‌حجاب من بخواد باشه‌توف تو اونوایمان واون لغزش حلالش باشه که‌ایمانش مفت نمی ارزه

ذهن‌باید‌پاک باشه‌اول‌دل بایذ صاف باشه باید‌از ذهن شروع کرد

باید فکرایمسموم ریخت دور وسوسه های شیطانی توم‌رو دور کنید از خودتون چقدز قدرتتون پایبنه چقدز بی ثبان اید چقدر ناتوان اید که نمیتونید کنترل کنید خودتون رو ایمانتون مفت نمی ارزه