2777
2789
عنوان

کسی هس از دیه‌و ارش سردر بیاره؟

1705 بازدید | 18 پست

من تصادف کردم برام ارش و دیه بریدن ولی پرسیدم نگف چقدر.گف نامش بعدا میاد میبینی.

خیلی روش حساب باز کردم .ازم ۵۷تومن خولستن بخاطر تعیین ارش واریز کنم دوباره.مث اینکه نسبت به دیه درصدی بود این پول.

میخوام بدونم تقریبا چقد میشه دیه م که انقد ریختم

تلاش کن،طلاش کن!

نمیدونم عزیزم من خودم تصادف کردن ولی دیه نگرفتم چون از چن جا پرسیدم و بطورکلی معتقد بودموپول دیه اصلااا برکت نداره گفتم نیاد تو زندگیم

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارش رو براي قسمت هايي كه در قانون بطور مشخص ديه اش تعيين نشده بكار ميبرن

مثلا براي خون ريزي مغزي

بقيه جاهام مثل كبودي كوفتگي و شكستگي مشخصه و درصدي ديه اش رو پزشك قانوني به دادگاه اعلام ميكنه،اگه بگي كجاها آسيب ديده راحت تر ميشه جواب داد

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

خانومی من زانوم اسیب دیده مینیکس درجه سه.البته نقص حرکتی هم زد براش چون کامل نمیتونم کار کنم باهاش.

لگن چپم یهنی راموس بالایی و تحتانی شکسته.بالایی ارمیم شده پایینی نشده و نخواهد شد همونطور شکسته میمونه.شکستگی سر که گفتن دامیه. هستش.شکستگی ساکروم که اونم خوب نمیشه.(اونو کل یک درصد زدن)ترک مهره پنجم کمرم.

تلاش کن،طلاش کن!

راموس تحتانی و زانوم طول درمانش زیاده.از ۱۶مرداد پارسال تا امروز رو زدن.

ولی کمرم و ساکروم و راموس فوقانی رو که در حال جوش خوردن بود تا اسفند زدن

ورم پام که خونمردگی دارهذهنوز خوب نشده ولی پرونده اونم زود بستن

تلاش کن،طلاش کن!
نمیدونم عزیزم من خودم تصادف کردن ولی دیه نگرفتم چون از چن جا پرسیدم و بطورکلی معتقد بودموپول دیه اصل ...

چرا نباید بیاد زندگیم.جونم پای تصادف رفته.زندگیم بخاطرش روهواس.پای چپم مشکل داره.کارمو از دست دادم چون چن ماه عین مرده ها رو تخت بودمو نمیتونستم جم بخورم.اونوقت میگین برکت نداره ؟اتفاقا ازشیر مادر حلالتره.

تلاش کن،طلاش کن!