2777
2789
عنوان

بچم و کتک زدم ناراحتم خیلی دارم دق میکنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2282 بازدید | 103 پست

میدونین ماما منم اینطور بود خیلی ازش شاکی بودم همیشه ولی الان که بزرگ شدم خداروشکر میکنم ک نمیزاشت پیش هرکسی برم یا هرجایی برم چون اگه میزاشت شاید الان ی جور دیگه بودم ی دختر سر به هوا که همه کار کرده

دقیقا مث دوستای ک قبلا داشتم

اونا پیش هم میموندم ی سریا همج.نس گرا شده بودن ی سریا پسر میاوردن خونه ولی من هیچ موقع اینکارا رو نکردم چون ی مامان داشتم ک همه جوره مراقبم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبی و ناراحتی برو تو اتاق و در رو ببند .

و چند تا نفس عمیق بکش

اصلا توجه نکن  و کاملا بی توجه باش..

هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته اگه واقعا فکر کردی نباید شب اونجا بمونه حتما یچیزی میدونی.

اما هیچوقت از تنبیه بدنی استفاده نکن روی روح و روان بچه خیلی تاثیر منفی میزاره و هیچوقت فراموش نمیکنه . 

اونقدر براش وقت بزار که دوست داشته باشه فقط با شما وقت بگذرونه.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

سلام،همین که متوجه شدید و پشیمونید یعنی از خیلی از افراد جلوترید در این زمینه،

دفعه ی بعدی لطفا یادتون باشه دختر خانمِ شما با کتک خوردن،در آینده توی اجتماع خیلی اعتماد به نفس کمی خواهد داشت،

دچار اضطراب اجتماعی و ... خواهد شد

الان برید از دلشون در بیارید و بگید کسی حق نداره شما و اذیت کنه و من کنار شمام و ازتون مراقبت میکنم

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
بچه اسمش روشه بچس. شما باید عاقل باشی و فهمیده باشی و یه راهی رو پیدا کنی که نیاز به کتک نباشه. اونم ...

خیلیییییی همه چی دست ب دست هم دادو یهو ب خودم اومدم دیدم چیکارکردم

حالا هر بچه ای .همه بچه ها بی دفاع هست.اون دستی بشکنه که به بچه میخوره.بچه موجودی هست که نمیتونه از خودش دفاع کنه.مواظب دستهاتون باشید و مواظب بچه ها.امید زندگیتون هستن.بدون بچه ها زندگی بی معناست😭

حق داری صلاح ندونی و هرگز بدون خودت جایی نذار بمونه اما نه با خشم با محبت

من بچه مو بغل میکنم مبگم جات تو خونه خالی میشه دلم تنگ میشه بدون ما اجازه نداری بمونی 

قبل رفتن باهاش قول و قرار محکم‌میذارم 

اگر اونجا گریه کنه قولشو یادش میارم و تند تند حاضر میشم میگم منتظرتم 

هرچقدم گریه کنه میگم منتظرم گریه ت تاثیری نداره 

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
دختره یاپسر؟ بچه هامنم همینن خیلی از دعوا و دادوبیدادمیترسن‌ مخصوصاپسرم. وقتایی که منو همسرم جروبح ...

بخاطر تموم سالایی که جلو خودمو تو دعوا نگرفتم و گریه کردم و ادامه دادم ب بحث حالم بده گاهی میخاد قلبم بگیره از شدت ناراحتی 

خیلی بی دل و جرئته پکره انگار زیاد شادی نمیکنه از خودس دفاع نمیکنه اعتماد بنفس نداره ده سالشه

خب بنظرت مقصر اینا کیه؟

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
حالم بده دفه اول بود زدم

ازش عذر خواهی کن مادرانه ، بهش توضیح بده که کنترلت رو از دست دادی و کارت اشتباه بوده .

بعدم دیگه تکرار نکن .

از دلش دربیار

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خیلیییییی همه چی دست ب دست هم دادو یهو ب خودم اومدم دیدم چیکارکردم

همین که پشیمونید واقعا امیدوار کننده اس. 

امیدوارم دیگه ازین اتفاقات براتون پیش نیاد و بتونید ره خودتون مسلط باشید 

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻