2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم من هنوز خیلی دقیق نیستم شاید درست نگم  قد بین ۱۶۳ تا ۱۷۰ چشمای کشیده جثه ی ظریف و د ...

من کی نامزدمیکنم 

اشنایاغریبه، شهرخودمون یایه شهردیه، اختلاف سنیمون

مشخصات چیزی ازش میگی

اینومیگی گلم

مردی قد بلند با پوستی سفید  ۵ وعده ی دیگه خیلی عادی گذرتون میخوره بهم . تو ی مکان میبینم که ف ...

عزیزم منو میگی 

به کسی که تو ذهنمه میرسم ؟

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
بله قبول میشی

عززیزم لطفاااا جواب منم میدی. حست میگه امسال من چه رشته ای قبول میشم ؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
مردی قد بلند با پوستی سفید  ۵ وعده ی دیگه خیلی عادی گذرتون میخوره بهم . تو ی مکان میبینم که ف ...

@مافیای_شهر سلام عزیزم من دو تا آزمون معلمی را شرکت مردم کدامش را قبول میشم و چه رشته ای؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من چیه؟زمان ازدواج،مشخصات و شغل کسی که در نهایت با آن ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیرم