2777
2789

چند وقتیه قفلی زده رو بچه چی بگم بهش که محترمانه ام باشه حرفمم زده باشم من 2 ساله عروسی کردم و الان اصلا بچه نمیخام آمادگی ندارم خودم بچم و این حرفاش اذیتم میکنه

من هر وقت مادر شوهرم میگه بیار، میخندم و میگم چشم، تمام

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

میگم تو اینو انداختی به جون من من چرا یکی دیگرو بدبخت کنم 

البته بستگی داره شوهرم چطور مردی باشه

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خنده می گم این یه مسئله ی شخصیه الکی که نیست به حرف بقیه بچه بیاریم،،هر وقت وقتش شد انشالله بچه دار می شیم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بابا این ول نمیکنه تا نیارم فک کنم اخر خودش دس ب کار شه😂😂

به منم هر سری میگه و همینو میشنوه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

به من خیلی گفته برا بچه ی دوم ولی هیچ وقت هیچی نگفتم 

ولی الان اگه بگه خیلی محترمانه جوابشو میدم 

من میرم سرکار 

دخترم ۷ سالشه اصلا نمیگه یه بارم بیارش پیش من 

اکثرا با خودم میبرمش یا خونه ی مامانمه

خدایا شکرتتتتتتت