jiikoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2067 عنوان عصابم از دست شوهرم خورده بیایین ... 137 بازدید | 9 پست اگه شوهرتون بدون اجازه بره طلا ازتون بفروشه چیکار میکنین؟؟ رفتم سر کمد طلاهای میبینم گردنبندم نیست زنگ زدم گفتم تو برداشتی میگه حالا میام بهت میگم برده فروخته این دفعه دومه قبلاهم سکه ازم فروخت😡😡😡دارم منفجر میشم هر وقت طلا خواسته بهش دادم متنفرم بدون اجازه اینکارو کرده 😔 دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍 1403/01/30 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2304 بهش بگو وقتی نیاز داری به خودم بگو تا بدم بفروشی ولی مخفی کاری نکن خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی
jiikoo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2067 بهش بگو وقتی نیاز داری به خودم بگو تا بدم بفروشی ولی مخفی کاری نکن دفعه قبل گفتم اینارو دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
خانهکاکائوای عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 8989 ماشین دارید؟توهمماشینو بذار بذار برای فروش😂شوخی کردمولی خب کارش اشتباهه به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
narنیsi عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1974 عزیزم دونستن نداره خدا سر کسی نیارهمن اصلا تحمل چنین چیزی رو ندارم ببخشیدا ولی خیلی بیجا کرده چیزی رو که متعلق به منه بدون اجازه و قایمکی دزدی کرده برده فروخته