خونوادم از این لیوان شیش تایی ها خریدن بعد من هر وقت از اون لیوانا برمیدارم با ننم دعوای خون وخون کشی میشه
یعنی من به اندازه یه لیوان آب خوری ارزش ندارم؟
مگه یه لیوان شیشه ای چقدر ارزش داره که دله منو بشکونی؟؟؟؟؟
متنفرم از جماعت زنده کشه مرده پرست!
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ولکن بابا هممون همینطوریم مامانای گناهکی ام کل زندگیشون به این چیزا بستگی داره یکم توهم درکشون کن حالا از اون لیوانا برنداری هیچی نمیشه همه این موقعیت هارو گذروندیم دلیل نمیشه اینطور برداشت کنی که ارزش نداری اینا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم که نیستی وتگ نمیکنه پارمون کرده با حرف مفتاش .اره من مجبورشم برمیگردم به اقای وکیل چون راهی نمیذاره برام هرجا هرطرف میرم اون هست ولی کاش تو بودی جاش. تو اولویت من بودی اگه تو شرایطشو داشتی هرگز با دنیا عوضت نمیکردم. من که میرم ولی تو انقدر تو اسارت اون تحفه نمون ادم هزارسال عمرنمیکنه💔
ولکن بابا هممون همینطوریم مامانای گناهکی ام کل زندگیشون به این چیزا بستگی داره یکم توهم درکشون کن حا ...
آخه گوش کن الان من دلم میخواد تو اون لیوان آب کوفت کنم اگه میخواستن کوفت نکنیم پس چرا خریدن
لیوان رو اگه استفاده دیگه ای هم میشه کرد عرض کنیم مطلع شیم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چی میشه یه لیوان ۵۰ تومنی چی میشه توش آب بخورم؟؟؟ خدایییی چی میشههه
چرا بچه ها رو عقده ای بار میاریدددد
آخه گوش کن الان من دلم میخواد تو اون لیوان آب کوفت کنم اگه میخواستن کوفت نکنیم پس چرا خریدن ل ...
من متوجه حرفت هستم خودم موافق این رفتار نیستم اما میگم اتفاقیه که افتاده خیلی از مادر ها اینطورین چونکه دغدغه هاشون در این سطحه متاسفانه بهتره یکم درکشون کنیم شده که ماهم روی چیزایی حساس باشیم که واقعا اونقدری ارزش نداشته باشن
منکه جونم در میره برای ظرف حتی میرم میگردم تو ظرفام بعد از دوسال به مامانم میگم مثلاً تو فلان چیزو ...
در حدی عاشق ظرف و لیواناتی که لیوانو از دسته شوهر یا هر کسه مهمه زندگیت بکشی؟؟؟ اینقدر لیوان مهمه یعنی؟ یا من براش مهم نیستم
من متوجه حرفت هستم خودم موافق این رفتار نیستم اما میگم اتفاقیه که افتاده خیلی از مادر ها اینطورین چو ...
درک که واقعا نمیشه کرد واقعا تو کتم نمیره لیوان از من مهم تر باشه
خودت میپذیری؟🤣 بخدا به هر کی بگی خندش میگیره
آقا من فکنم بچت باشم
منو زاییدی یا لیوانو؟؟