2777
2789

مثل یه خالکوبیه که همیشه باهات می مونه یا یه اثر هنری که خیلیا دوستش ندارن اما اون نماد اینه که از هیکل قشنگت میگذری تا مادر بشی،ترک شکم که شاید زیبا نباشه اما حس غرور مادر بودن بهت دست میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شکمم همینه سعی میکنم با این جملات خودمو آروم کنم 😂

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه سوال با زایمان سزارین هم بازم این ترک خوردگیا وجود داره؟

بله به زایمان مربوط نیست به بزرگ شدن شکم تو بارداری مربوطه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه سوال با زایمان سزارین هم بازم این ترک خوردگیا وجود داره؟

به نوع زایمان ربطی نداره،،به خاطر کشیدگی پوست تو دوران بارداریه.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

وای چقد بد😓

تو بارداری روغن مالی کنید شکمتونو بعد زایمان هم کرم رفع ترک رو شروع کنید . ندارید بین زایمان و کرم رفع ترک زیاد فاصله بیفته

من شکمم ترک نداره اما کشاله رانم چندتاخط افتاده که

اصلا خوشم‌نمیاد ازشون 

فقط چاره ای ندارم و مجبور به تحملم وگرنه اصلا هم زیبا نیس

یه توصیه به خانمای باردار روغن زیتون طبیعی بگیرین و شکمتون رو ماساژ بدین من با این روش رو شکمم اصلا ترک نخورد 

کشاله رانم هم از قبل و به خاط. چاقی لاغری شد 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...