2777
2789
عنوان

از اول هم نباید به دنیا میومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 46 پست

همه اینا ک گفتی انتخاب تو نبوده و  من که ندیدم میگی  فلانه میگم باشه ولی اون قسمتیش ک انتخاب با خودته رو درست انتخاب کن  اونجاییش ک اختیارو دادن دست خودت تا اونجا ک میتونی با توکل بخدا سعی کن ب بهترین شکل رقم بخوره وپ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون درد داره و زجر میکشی شایدم نمردی رفتی زندگی نباتی و بین این دنیا و اون دنیا موندی تازه شاید کامل ...

من که میدونم اون دنیا وجود نداره همش ساخته ی ذهن چندتا مریض روانیه تموم شیم دیگه تبدیل شیم به خاک

من که میدونم اون دنیا وجود نداره همش ساخته ی ذهن چندتا مریض روانیه تموم شیم دیگه تبدیل شیم به خاک

واقعا تبدیل بشیم به خاک اشکال نداره به نظرت؟ دیگه نیستیم هیچوقت تا حالا بهش فکر کردی؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بروکارکن نگوکارچیست هم لاغرمیشی هم پول باشگاتو پیدامیکنی پسری مثلادخترکه نیسی

مشکل فقط باشگاه نیست کاش با باشگاه حل میشد 

من خیلی بدشانسم 

تو خانوادمون هبچکی منو دوست نداره مگر اینکه کارشون پیشم گیر باشه

دیگه هیچ امیدی ندارم چرا باید با ۱۸ سال سن کچل شم؟؟؟

خب بشی

نا سلامتی تو پسری باید ب ی ورت بگیری 

خب کچل شی ک چی کیوت تر میشی فقط

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

بدشانسی بی پولی تنهایی اینارو چیکار کنم پس

خودت فک میکنی ک اینجوری ای

خیلی ام خوش شانسی 

ب وقتش همه چی درست میشه فقط بصبر

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690