2777
2789
عنوان

عنبرنسارا واقعا واسه عفونت خوبه؟

142 بازدید | 20 پست

میشه مدل مصرفشو بگید؟

تجربه‌تون چی بود؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

بنظر منکه خوبه

دود کنه مث اسپند دودش مستقیم بخورع ب ناحیه...

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منکه خوبه دود کنه مث اسپند دودش مستقیم بخورع ب ناحیه...

چند دقیقه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
عالیه ولی فیک و اصل داره 

ممطمئنم اصله

استفاده کردی؟

خاهرم استفاده کرده راضی بود من برای عفونت یه قرص و پماد استفاده کردم ۱ هفته نکشید هم ترشحم خوب شد هم ...

اسمش چی بود

آره روزی یبار دودش کنه عفونت چی داری؟

زنان

چیکار کنم بنظرت ؟چجوری دود بدم؟چند دقیقه

زنان چیکار کنم بنظرت ؟چجوری دود بدم؟چند دقیقه

من دامن بلند میپوشیدم 

میزاشتم وسط پاهام خودمم ایستاده بودم

یه روش دیگه هم خیلی خوبه رو توالت فرنگی بشین از این صندلیه اونن بزار زیرش

اسمش چی بود

خیلیی عالیه حتما امتحان کنید یه هفته مرتب جواب میگیری من ۶۰ درصد عفونت داشتم ۱ هفته نکشید خوب شدم .. یه بسته اپلیکاتور یک بار مصرف..قرص متروماکس فک کنم روزی یدونه بود ..پماد مترونیدازول و پماد کلوتزیمازول..پماد هارو هر شب استفاده کن ینی به شب یکی فرداش اون یکی .. قبل خواب باشع حتما طوری که را ه نری دیگ

روزی دوبار هر بار ده دقیقه  یه زغال روشن کن بزارش روذغال روشن که بسوزه و دود کنه توشییشه یا یه ...

خداکنه خوب شم

استفاده کردم ولی بهم دل درد داد