2777
2789
عنوان

بیایین بگم چقدر خوشحالم

768 بازدید | 26 پست

ازچهار ماهه پیش اقدام کردم به بارداری.هرماه تست میزدم نمیشدم خیلی استرس داشتم.دوشب پیش تایپیک زدم که دعا کنین فرداپریود نشم🤗

ونشدم تاره امروز فقط یه روز بود که از موعودم گذشته بود اصلا حوصله بی بی چک نداشتم چون خیلی زده بودم قبلاو همش منفی میشد اعصابم  بهم میریخت .ولی به اصرارخواهرم رفتم گرفتم ومثبت بود ...وای چه حاله خوبیه چه حسه خوبیه....خداروشکر....ایشالله همه اونایی که درانتظار نی نی هستن نی نی دارشن 

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه 

خدا کنه منم این حس و هفته ی دیگه تجربه کنم

علامتی داشتی؟

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

وای چه خوشحال شدم با اینکه نمیشناسمت

مبارکه

ان شاالله همه ی اونهایی که تو نی نی سایت آرزوی مامان شدن دارن زود زود خبرای خوب بذارن

خدای خوبم ، هرچه تو امر کرده ای ، اطاعتت میکنم بندگی ام را بپذیر

واقعا حال خوبی انگار در اون لحظه خوشبخت تر از تو وجود ندار

مبارکت باشه

اَلّلهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ بِمَفاتِحِ الغَیبِ اَلَتّی لا یَعلَمُها اِلّا اَنتَ اَن تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدِ وَالِ مُحَمَّد وَ اَن تَفعَلَ بی کَذاوکَذا...