2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟چ خبر باردار شدین ؟بالاخره شوهرمو راضی کردم رفت دکتر معلوم شد واریکوسل داره الآنم د ...

سلام عزیزم مرسی شما خوبین

نه باردار نشدم فعلا شوهرم مشکل واریکوسل نداشت اما آزمایش اسپرم داد اسپرمش خیلی ضعیفه داریم آی وی اف میکنیم.. ولی راستش ناامیدم...

انشالله شما بزودی باردار بشی

.
سلام عزیزم مرسی شما خوبیننه باردار نشدم فعلا شوهرم مشکل واریکوسل نداشت اما آزمایش اسپرم داد اسپرمش خ ...

انشالله نتیجه میگیرین عزیزم مثبت فکر کن ......منم شوهرم ده روزه عمل کرده درد داره انقدر اخ و اوخ می‌کنه بخدا اعصابم خورده خودمم پریودم عقب افتاده رفتم دکتر سونو کرد چندتا کیست دارم دلم میخواد بشینم زار بزنم حالا به فکر خودم نیست فقط شوهرم خوب شه این درد میکشه من عذاب میکشم 

لا إله إلّا اللّه
انشالله نتیجه میگیرین عزیزم مثبت فکر کن ......منم شوهرم ده روزه عمل کرده درد داره انقدر اخ و اوخ می‌ ...

عزیزم کیست معمولی که چیزی نیست با قرص رفع میشه

همسرت هم با استراحت خوب میشه مطمئن باش فقط صبوری میخواد و اینکه کلا مردا یکم حساس تر از خانوما هستن شوهر من سرما میخوره اینقدر خودشو برام لوس میکنه بعد من عمل هم کردم عین خیالم نبود

منم شرایطم خیلی سخته ولی چاره ایی ندارم جز ادامه دادن و همه امیدم به خداست ولی استرس و اضطراب ولم نمیکنه چون مدام مشکل جدید سر راهم قرار گرفت اول که فهمیدم خودم کیست اندومتریوم دارم بعد مشکل شوهرم بعدم که دکتر گفت ای وی اف بعدشم فهمیدم سپتوم رحم دارم و عمل کردم و... آی وی اف خیلی فشار روحی داره حال بماند آمپولای زیادش.. امیدوارم خدا به حال بد من و همه آدمایی که کم آوردن رحم کنه

.
عزیزم کیست معمولی که چیزی نیست با قرص رفع میشههمسرت هم با استراحت خوب میشه مطمئن باش فقط صبوری میخوا ...

انشالله نتیجه این همه تلاش و سختی رو ببینی عزیزم درک میکنم خیلی سخته واقعا هیچ کس جز خودمون نمیتونه ما رو درک کنه هرچی زمان میگذره هرسال که سالگرد ازدواجمون میاد و می‌ره افسرده تر میشیم 

لا إله إلّا اللّه
انشالله نتیجه این همه تلاش و سختی رو ببینی عزیزم درک میکنم خیلی سخته واقعا هیچ کس جز خودمون نمیتونه ...

مرسی عزیزم

انشالله امسال مادر بشی و سالگرد ازدواج بعدی رو با نی نی جشن بگیرین

.