2777
2789
عنوان

خیلی خیلی احساس تنهایی و غم دارم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست

خواهر منم اوايل فروردين زايمان كرد مثل شما البته بچه اولشه و دست تنها ميگه خسته شدم تو خونه دوست دارم برم بيرون ولي ميترسه بچش كوچيكه مريض شه شماهم يكم تحمل كن جون بگيره ٣تا بچه داري هوا هم گرمتر ميشه برين بيرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه روز دیگه ک هوا بهتر شد برو. ولی دیگه حتی ب شوهرت نگو ما رو ببر.  اتفاقا براش تعریف کن ...

اتفاقا دوست دارم بی خبر برم جایی 

ولی از مدیریت سه تا بچه تنهایی تو بیرون میترسم

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها
بهش بگو

چرا بعضیا تا مشکلو میگیم میان میگن بهش بگو..؟

خیییییلی از مردا کَر هستن.کلن صدای زن رو نمیشنون.

اگه هم بشنون میگن حوصله این ک..سشعرارو ندارم و سریع صدای خروپفشون بلند میشه.

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
الان اینهمه غم میخوای چیکار خدا نکنه برات پیش بیاد غم دوری از خانواده غم درک نکردن شوهر  غم ...

بهتر از یه شوهر معتاد و بیکاره،که شب وروز نشسته خونه،دو قورت ونیمش هم باقیه

خواهر منم اوايل فروردين زايمان كرد مثل شما البته بچه اولشه و دست تنها ميگه خسته شدم تو خونه دوست دار ...

تو رو خدا اگه میتونی برو کمکش حداقل پیشش باش روحیه ش عوض شده من خواهر ندارم بی کسم هیچ کس نمیاد پیشم

اتفاقا دوست دارم بی خبر برم جایی  ولی از مدیریت سه تا بچه تنهایی تو بیرون میترسم

نه،بی خبر نرو. ولی درخواست نکن خودش شما رو ببره. 

بگو مثلا داریم میریم پارک 

یا ما آماده شدیم بریم شهربازی سرپوشیده

همینجوری خبر بده فقط

بهتر از یه شوهر معتاد و بیکاره،که شب وروز نشسته خونه،دو قورت ونیمش هم باقیه

شوهر منم یه ساله رفته سر کار 

و هزارتا عیب دیگه هم داره متأسفانه

امیدوارم زندگیت روبراه شه

چرا بعضیا تا مشکلو میگیم میان میگن بهش بگو..؟ خیییییلی از مردا کَر هستن.کلن صدای زن رو نمیشنو ...

بیان کردن مشکلات برای حلشون بهترین کاره

اگر جواب نداد باید طلاق بگیره شاید بگی سر این مسئله کوچیک طلاق اشتباهه ولی وقتی بچهاش بزرگتر شدن و سن شوهرشم رفت بالاتر میفهمه چرا میگم طلاق

ولی خب باید بیان کنه مشکلشو به وضوح

نه،شوهر من زهر نمیکنه. من ب تنهایی بیشتر عادت کردم و متاسفانه از تنهاییم بیشتر لذت میبرم

من مهمانیها و گردش و... را تنها دوست دارم با بچه هام

چون اخلاق نداره و یه جور خاصه ادم معذب میشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مادری کسی نمیتونه بیاد پیشت ی چند روز؟؟ 

مادرم شهر دیگس خیلی سخت میاد و میره دستشم درد می‌کنه از بابام هم ک دور میشه کلا روحیه نداره

بیان کردن مشکلات برای حلشون بهترین کاره اگر جواب نداد باید طلاق بگیره شاید بگی سر این مسئله کوچیک ط ...

وقتی قبول میکنی مادر شی باید پیه همه چیزو ب تنت بمالی بچه ها مسئول تصمیمات هیجانی ما نیستن.

طلاق حتی با ی بچه هم اشتباهه ایشون ک دیگه سه تا بچه دارن.

سه بچه بیگناه اواره بشن ب چ قیمتی

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
تو رو خدا اگه میتونی برو کمکش حداقل پیشش باش روحیه ش عوض شده من خواهر ندارم بی کسم هیچ کس نمیاد پیشم

خوب نميشه ١٠روز اول پيشش بودم با مامانم الانم سه باري رفتم پيشش اونم يه شب اومد خونمون بچه ها مدرسه دارن همسرم هست نميشه بيشتر