amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 عنوان توروخدابیایید♥️ 67 بازدید | 4 پست ۳.۴ماه بایه پسره حرف زدم برای آشنایی ولی هیچوقت بهش قول آینده ندارم چقدرابراز علاقه میکرد میگفتم دوست ندارم واین حرفا ازطرفی عموم دوستشه میدونه چه گندکاریلیی کرده ووضع مالی خوبی نداره .به خواطرعمین بلاکش کردم چون میدونم هرچی بگذره بیشتروایسته میشه ولب الان چندروزه هی پیام میده که علط کردم گوه خوردم درحالی که هیچکاری نکرده التماس میکنه برگردم ولی من بی اهمیت میکنم خیلی دنبالمه واقعااتماس میکنه برگردم منم اونروز خواستم ازسرم بازشه گفنم من خانواده دارم اگه کسی منوبخوادباخاتوادم حرف میزنه میان خواستگاری نه ازدختره خواهش کنن الان پیام داده شماره خانوادمومیخوادمیدونم ندم پیدامیکنه وخانواده درجریان نیستن .یه نظرتون چیکارکنم توروخدا جواب بدید 1403/01/30 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 بگو فعلا قصد رابطه ندارم همش میکم التماس میکنه بدون تونمیتونم واین حرفاومن کس دیگه ای رادوست دارم این اقاهم شهرغریب کارمیکنه
خانوم_دکترتونم عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 1069 همش میکم التماس میکنه بدون تونمیتونم واین حرفا ومن کس دیگه ای رادوست دارم این اقاهم شهرغریب کارمیکن ... رک بگو بهش دیگه بهتر از اینه که دوسش نداشته باشی و باهاش تو رابطه باشی این خیانت به هودشم محسوب میشه
amiroyeganeh مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 320 رک بگو بهش دیگه بهتر از اینه که دوسش نداشته باشی و باهاش تو رابطه باشی این خیانت به هودشم محس ... خیلی بهش گفتم ولی عاشق شده کورشده نمیفهمه .میترسم بره دری وری به خانوادم تحویل بده یا یه بلایی سرش بیاد تااخر ننونم ببخشمش