2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنیم ایا حامله ام یانه:

2194 بازدید | 56 پست

سلام 

من ماه 9اردیبهشت ماه قبل پریود شدم برای اولین بار قرص کلومفین خوردم وروز چهارده رفتم سونو جوابش دکتر امپول اچ سی داد که فرداش زدم وبیست وچهارساعت بعد اقدام فقط یه بار اقدام کردم والان روز 16 ماه بعد ست به نظر شما حامله ام 

هنوز پریود نشدم زیر دلم درد می کنه بلند میشم ومیشنم 

سینه ام رنگش عوض شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست دادم جواب می دونم می خوام شما بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آها خب معلومه بارداری👍👍👍👍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تست دادم جواب می دونم می خوام شما بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حتما مثبته که با ذوق تاپیک حدس بارداری زدی عزیزم 

اگه منفی بود و الان دپسرده بودی😉

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بارداري عزيزم...مبارکه....امروز چقدر خبر بارداري شنیدم...خدایا شکرت...به ما هم یه نظر کن  

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
درضمن شش سال ازدواج کردم بار اولمه اقدام کرده بودم برای حاملگی

اگه باراولت بوده وباردار شدی که خوش بحالت 😉😉😉😉