2777
2789

من چشام سبزه تقریبا دلم میخواد مثل پروفایل آبی بشه توروخدا بگید نتیجه گرفتید یا نه ؟ یا کلا از سابلیمینال دیگه نتیجه گرفتید 

دنيا انعكاسى  ، از سطح تفكرات خودته .

سابلینیمال رنگ چشم و ادامه ندادم

ولی خیلی بوده نتیجه گرفته باشم... اعتقاد دارم درکل

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابلینیمال رنگ چشم و ادامه ندادم ولی خیلی بوده نتیجه گرفته باشم... اعتقاد دارم درکل

میشه بگید از کدوماش نتیجه گرفتید ؟ از چه سازنده ای استفاده میکنید 

دنيا انعكاسى  ، از سطح تفكرات خودته .
میشه بگید از کدوماش نتیجه گرفتید ؟ از چه سازنده ای استفاده میکنید 

من واقعا خیلی استفاده کردم، اصلا قابل شمارش نیست، ولی خب... برای پوستم چندتا رو خیلی نتیجه گرفتم، پلی لیست ثروت بی‌نظیر بود برام، ساب رنگ چشمم امتحان کردم و موثر بود ولی ادامه ندادم

سازنده های زیادی رو قبول دارم، عالی ترینشون Roy وSapien Medicine

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

سلام اره من از لاغری نتیجه دیدیم تو یک ماه ۲٠کیللو وزن کم کردم و الان واقا اسکینی شدممم

همچی بستگی به خودت داره اعتقاد و شکر گذاری و تلقین بیشتر برای موفقیت=نتیجه بیشتر و دائمی

من  خریدم البته بخری بهتره