2777
2789
عنوان

تو گوشی معلم به بچه کلاس دومی

391 بازدید | 33 پست

سلام خانوما خواهشا راهنمایییم کنید

من بچم خیلی آرومه و ساکته اصلا شیطون نیس ولی بد خطه... کلاس دومه ابتدایی هستش

معلمشون بشدت عصبیه و چندین بار بچه ها رو زده و با تهدید و تحقیر با بچه ها رفتار میکنه و همیشه جیغ میزنه

خیلی رفتم پیش مدیر میگه تشر لازمه واسه این‌همه بچه

دیروز معلم به بچم گفته چرا اشتباه نوشتی و زده تو گوشش ...

بچم گفت این سومین باره زده و من‌ بهت نمیگفتم... فکر کنم ترسیده بچه بگه

رفتم مدرسه مدیر نبود شنبه باید برم میخوام بگم باید در حضور من باید از پسرم معذرت بخواد اگه نکرد من برم بزنمش؟

حالا یه سوال من معلمو بزنم واسم بد میشه؟ آخه دلم آروم نمیشه یه بچه بیگناه و آرومو زده... میتونه شکایت کنه؟ با بچم‌ لج میشه؟‌ ممکنه سال بعد ثبت نام نکنن بچه رو مدرسه؟ 

زدن راهش نیست

یک کلام بگو همین الان میرم اموزش و پرورش منطقه

البته من باشم مستقیم میرم اموزش و پرورش منطقه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم مقایسه میکردم مدرسه شمارو با مدرسه مادرم که بچه کلاس دومی به معلمشون فوحش ناموس داده بود و هیچی نمیتونستن بهشربگن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شکایت کن ، امروز تو مدرسه ماهم این اتفاق افتاد حالا ما دبیرستان هستیم ، دخترع زنگ زد باباش اومد ، دعوا راه انداخت رسما بعدم به معلم گفت تا نکشونمت آموزش و پروش ولت نمیکنم

داشتم مقایسه میکردم مدرسه شمارو با مدرسه مادرم که بچه کلاس دومی به معلمشون فوحش ناموس داده بود و هیچ ...

خیلی ناراحتم خیلی

معلم وحشی خیلی

هر کی هم شکایت کنه طلبکاره همیشه

دیروز با دفتر زده بود تو دهن یکی از بچه ها و با یقه پرتش کرده بود بیرون

خیلی ناراحتم خیلی معلم وحشی خیلی هر کی هم شکایت کنه طلبکاره همیشه دیروز با دفتر زده بود تو دهن یک ...

برو اداره آموزش پرورش شکایت کن قبلش به مدیر بگو اینا اینقدرر میترسن بری اداره شاکی بشی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

شکایت کن ، امروز تو مدرسه ماهم این اتفاق افتاد حالا ما دبیرستان هستیم ، دخترع زنگ زد باباش اومد ، دع ...

منم امروز رفتم به ناظم گفتم

به آموزش پرورشم زنگ زدم

ولی دلم آروم نمیگیره

از طرفی میترسم بزنمش واسم شر شه

مگه داریم همچین چیزی ؟؟؟ 😐😐😐

بخدا توی دهه هفتاد هم این حرکت ها قفل بود دیگه 

واقعا بعضی ها برای شغلی که دارن مناسب نیستن

معلمی واقعا یه جهاده با حقوق پایین و حوصله ی بالا با این همه بچه سر و کار داشتن سخته ولی بازم دلیل نمیشه کسی به خودش اجازه ی چنین حرکت غیر انسانی رو بده ، باید جلوش بایستید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
زدن راهش نیست یک کلام بگو همین الان میرم اموزش و پرورش منطقه البته من باشم مستقیم میرم اموزش و پرو ...

یه بچه کوچیک دارم خیلی سختمه برم

ولی زنگ زدم آموزش پرورش اطلاع دادم اسمشو گفتم