بچها بنظرتون میتونم بخاطر اینکه شوهرم میخاد منو مادرشوهرم رو ببره تو یه ساختمون ب قول خودش اپارتمان نشینی درخواست طلاق بدم؟ ۶ ساله زندگیمو زهر کرده دوباره میخواد روز از نو زندگی از نو بشه
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط میتونی درخواست بدی تهشم تو دادگاه میگن دلیلت محکمه پسند نیست و چند سال سر میدوئوننت
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. ************************************************* از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
واقعا؟؟ یعنی من باید بسوزم و بسازم! لعنت ب این دولت و قانونهای زن ستیزش
اره بابا به خاطر این موضوع نمیتونی طلاق بگیری مگر اینکه بری قهر و شوهرت خودش بخواددبرای دلجویی ازت از تصمیمش پشیمون بشه
والا خاما میرن دادکاه دلیل درخواست طلاقشون خیانت و اعتیاد و کوفت و زهرماره بازم دادگاه یک سال یا بیشتر طولش میده
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
ن میگه بیا باهم زندگی کنید میگم نمیتونم میگه همین آش و همین کاسه
خب در این صورت چون درخواست طلاق یه طرفه هستش سخت میشه متاسفانه خیلی باید بیان و برین تا بتونین ازشون طلاق بگیرین.