2777
2789
عنوان

سيسموني و خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 45 پست
سیسمونی برونم خونه مادرم گرفتم فامیل خودمونم تو خونه مادرم اومدن دیدن زائو

أصلا رسم ديدن سيسموني نداريم 

ولي همين كه ميان خونه مون حتما دقت ميكنن كه چيا هست و چيا نيست 

ليلي مو فرفري هستم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اونا جه ربطی داره؟؟؟؟ هرکار دوست داری بکن!!

20 میلیون واقعا چیا خریدی😲 من چهارتومن کلا پول سیسمونی شد که یه تومنش کمد بود

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

تو که مفدونستی اینقدر حرف درمیارن نباید اینقدر زیاد میگرفتی چون درهر صورت حرف خودشونو میزنن

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
تو که مفدونستی اینقدر حرف درمیارن نباید اینقدر زیاد میگرفتی چون درهر صورت حرف خودشونو میزنن

برا حرف اونا زياد نگرفتم 

كلا پدرم گفتن يا أصلا نخر يا اگر قرار بخريم بهترين رو بخر 

ليلي مو فرفري هستم 😌
همرو تو خونت بچین فامیلهای شوهرتم دعوت کن بگو ترسیدم مثل جهازم به اسم خودشون بزنن.

واقعا كاش بشه اين كار رو بكنم 

اما باور كن اونقدر تو جواب دادن و حرف زدن بي پروا هستن كه ميترسم حرفي بهشون بزنم 

يه بار شوهرم تو يه مسافرت به مادرشوهرم گفت شما رو تخت يك نفره بخواب چون فقط من و زنم أز هم جداييم و بقيه پيش هم هستن ما هم بتونيم پيش هم باشيم 

فرداش هرچي از دهن شون دراومد به من گفتن به شوهرمم گفت تو كه أصلا ميخواي دنيا نباشه ولي تو بغل زنت باشي !!

مردم جلو جمع از خجالت 

ليلي مو فرفري هستم 😌

عزیزم میفهمم چی میگی چون همچین اتفاقی هم برای من افتاده سر جهیزیم هنوز یادش میفتم ناراحت میشم 

وقتی فهم و شعور نباشه طلا بریزی بپاش فایده نداره آفتابه از طلاهم ک باشه باز جاش تو دسشوییه 

وقتی سر جهازم ک اونهمه خرج کرده بود پدرم این حرفو زدن واسه سیسمونی هرچی پدرم اصرار کرد نزاشتم کلا ۶ میلیون هزینه کرد پدرم و بابتش کلی هم ازش ممنونم 

بعضیا شعور ندارن ک بفهمن جهیزیه و سیسمونی لطفیه ک پدر به دختر و دامادش داره

واقعااااا دست گلشون درد نکنه  من جهیزیه ام ۲۰ م نشد  

واقعا  زحمت کشیدن  عزیزم خیلی خرج کردن البته بدون توجه حرف سبک مغزان شما بخاطر بابای گلت بچین 

من که اینقدر اوضاع خرابه که فقط ۱م گذاشتم برای ضروری هاش 

خدایااا  خیلی به کمکت نیاز دارم کمکم کن

برا حرف اونا زياد نگرفتم  كلا پدرم گفتن يا أصلا نخر يا اگر قرار بخريم بهترين رو بخر

دلم واسه پدرتون سوخت من اگه بودم سر جهازم ی همچین قشقرقی درمیوردن 1000سال اگه میذاشتم پدرم دست ب جیب بشه سیسمونی بده بچه شما و شوهرتونه بعد پدرتون سیسمونی بده😔😔😔😔😔

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖