2777
2789
عنوان

سيسموني و خانواده شوهر

912 بازدید | 45 پست

ماجرا اينه كه خانواده من تمام جهيزيه من رو با بهترين كيفيت تهيه كردن و همسرم خونه رو فرش كرد و لوستر زد و تحويل داد و بقيه وسائل رو تمام و كمال پدرم خريد اما چون تو دوران عقد با خانواده همسرم به مشكل خورديم و رابطه نداشتم 

همه جا گفتن كه پسرمون خريده و اينا جهاز ندادن !!!!

و جالب اينكه خودشون هم شديدا به اين توهم شون معتقدن و به شوهرم ميگن ما كه ميدونيم تو خريدي 

حالا من چند سالي هست آشتي كردم و باردارم 

پدرم نزديك به بيست ميليون تومن سيسموني خريدن كه شامل سرويس چوب خيلي شيك هم هست اما چون جامون كم هست و فعلا نتونستيم خونه رو عوض كنيم ميخوام سرويس چوب رو استفاده نكنم و فقط يه كمد برا وسائلش بخرم تا انشالله تو خونه جديد سرويس چوب رو نصب كنم چون تخت كنار مادر هم داره 

اما ميترسم باز برا سيسموني هم حرف دربيارن 

و بعدها كه نصب كرديم بگن نخريديد و اين داستانا 

شوهرم ميگه خودتو اذيت نكن چون اونا درهرصورت حرف خودشونو ميزنن اگر بخوان حرفي دربيارن 

از طرفي دلم ميخواد حالا كه پدرم لطف كرده و زحمت كشيده بدونن تا شايد تمومش كنن اين حرفا رو 

به نظرتون چ كنم ؟

ليلي مو فرفري هستم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که جا نداشتی متناسب با فضاتون خرید می کردید تا به پدرتون فشار نیاد .حالا که خریدند بذار خانواده همسرت بفهمند .اگه دوباره حرف بزنند شما دوباره خودخوری می کنید

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

تو فامیلشونم که میری حتما بحث سیسمونی و اینام میشه اونجا با لحن خوب و با افتخااار بگو پدرم خریدن حتی لابه لای حرفات هم میتونی بحث جهزیه  رو هم بکشی وسط خیلی ظریف و نامحسوس دستشونو رو کنی

عزیزم کل سیسمونیو بچین شده چند تیکش تو سالن باشه بعد که دیدناشونو انجام دادن تختشو باز کن کلش پیچیه و بزار انباری جایی

منم فضام کافی نبود سیسمونیو خونه مادرم تو یک اتاق چیدم و چند ماه بعد اوردم خونه خودم چون اتاق دخترم کوچیک بود 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design