2777
2789

سلام دوستان من میخواستم تجربه خرید از فاطمه فدوی اردستانی رو به اشتراک بذارم که حداقل افراد بیشتری فریب تبلیغاتشو نخورن که خیلی هم اغراق آميزه و از همونجا باید بهش شک کرد که میگن یکی بخر دو تا ببر. من از این خانم چند تا محصول سفارش دادم که با کلی پیگیری و امروز فردا و کلی تاخیر با گرفتن هزینه ی پست تایپیک برام ارسال کردن و داروها اصلا اون چیزی که ادعا میکردن نبود چون من دو داروی لاغری و افزايش قد سفارش داده بودم که به عنوان اشانتیون هم جزو طرحشون بود دو کرم ضد لک و منافذ هم قرار بود بفرستن ولی نه تنها اون دو کرم نبود و فقط یک کرم ضد جوش بجاش فرستاده بودن بلکه از داروهای اصلی هم داروی افزایش قد رو اصلا نفرستاده بودن.اما هر چی بهشون گفتم محل توجه نکردن و بعد هم بلاکم کردن!

سلام دوستان من میخواستم تجربه خرید از فاطمه فدوی اردستانی رو به اشتراک بذارم که حداقل افراد بیشتری فریب تبلیغاتشو نخورن که خیلی هم اغراق آمیزه و از همونجا باید بهش شک کرد که میگن یکی بخر دو تا .ببر من از این خانم چند تا محصول سفارش دادم که با کلی پیگیری و امروز فردا و کلی تاخیر با گرفتن هزینه ی پست تایپیک برام ارسال کردن و داروها اصلا اون چیزی که ادعا میکردن نبود چون من دو داروی لاغری و افزایش قد سفارش داده بودم که به عنوان اشانتیون هم جزو طرحشون بود دو کرم ضد لک و منافذ هم قرار بود بفرستن ولی نه تنها اون دو کرم نبود و فقط یک کرم ضد جوش بجاش فرستاده بودن بلکه از داروهای اصلی هم داروی افزایش قد رو اصلا نفرستاده بودن اما هر چی بهشون گفتم محل توجه نکردن و بعد هم بلاکم کردن

سلام دوستان من میخواستم تجربه خرید از فاطمه فدوی اردستانی رو به اشتراک بذارم که حداقل افراد بیشتری ف ...

سلام عزیزم.یه مشکلی مثل مشکل شما برام پیش اومده.اون زنیکه ی بی شرف سرم کلاه گزاشته.هم پولم رفته هم بسته.می خواستم بدونم شما چیکار کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.یه مشکلی مثل مشکل شما برام پیش اومده.اون زنیکه ی بی شرف سرم کلاه گزاشته.هم پولم رفته هم ب ...

خوشبختانه تونستم پولم رو پس بگیرم.گرچه هزینه هایی هم کرده بودم که به باد رفت.ولی واقعا خیلی نفهم بودن.کاش هیچوقت کسی تو دام این از خدابی خبرا نیفته.خانما خیلی دقت کنین