2777
2789
عنوان

حسادت زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 32 پست
شوهرم خیلی رعایت میکنه بازم من اروم نمیشم مثلا بگه به خاهرش تو پیام ممنون خواهر عزیزم من بدم میاد

چقدر حسودی ... داداش داری؟ فک کن زنداداشت نذاره داداشت بهت محبت کنه و هی داداشتو ازت دور کنه ... چه حالی میشی؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی رعایت میکنه بازم من اروم نمیشم مثلا بگه به خاهرش تو پیام ممنون خواهر عزیزم من بدم میاد

واویلا،بیچاره باید قید خانوادشو بزنه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

هیچکس رو نمیشه از خانواده جدا کرد . بزرگترین زندان ها ، عمیق ترین غارهای تاریک هم در طول تاریخ انسان رو از خانوادش که نخستین اجتماع کوچک هر فردی هستش نتونسته جدا کنه. این حسادت شما بخاطر اینه که شما خودتون رو جزوی از خانواده شوهرت ندونستی حالا به هردلیلی

رها مثل بادام👀

مثل اینکه اول پسر اون مادر وداداش اون خواهر هست یادت باشه 

واقعا حسودی 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

حسودنیستی خیلی دوسش داری اگه حسودبودی انقدنمیومدی به صلاحت اینوبیان کنی واحتمال میدم سنتون کم باشه وخیلی وقتم نیست ازدواج کردین. ولی عزیزم اینوبدون خودت فقط اذیت میشی به این فکرکن اوناازبچگیشون باهمسرتون بودن ومحرمش هستن واگه اونانزدیکش نباشن خب کی باشه بهترازاینه دخترغریبه منظورم دخترای فامیلشون بهش نزدیک باشن روی خودت کم کم کارکن درست میشه انشالله 

هیچکس رو نمیشه از خانواده جدا کرد . بزرگترین زندان ها ، عمیق ترین غارهای تاریک هم در طول تاریخ انسان ...

من خواهر ندارم اونا خواهرا و داداشا باهم خوبن با منم خوبن اما خب خودشون رو خیلی قبول دارن و باهم خوبن منم خانواده صیمیمی ندارم مثل اونا 

بزودی حذف خواهی شد حداقل از قلبش،،  منم برادرام تا با ما حرف حرف می‌خواستن بزنن زن‌هاشون خودشون رو می‌کشتن ۶ تا برادرم زن‌هاشون اینطوری بودن و جالبه که نهایت تا یک سال نهایت دو سال شوهراشون ازشون زده شدن و با ما هم پیش زن‌هاشون حرف نمی‌زنند ولی پشت سر همه جا با هم می‌ریم خونه پدر پدر و مادرم میگیم با همدیگه و می‌خندیم به ما کادو میدن پول میدن اما وقتی زن‌هاشون هستند با همدیگه حرف نمی‌زنیم با زن‌هاشون میگن می‌خندن اما زن برادر هفتمی من وقتی اومد این اخلاق‌ها رو نداشت و همون اول کار که تازه دو سال ازدواج کردن پارسال برادرم ۱ خونه ۱۲ میلیاردی به نامش زد چون دید که زنش احمق و لول پایین نیست

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
حسودنیستی خیلی دوسش داری اگه حسودبودی انقدنمیومدی به صلاحت اینوبیان کنی واحتمال میدم سنتون کم باشه و ...

ممنون عزیزم 27سالمه سه ساله ازدواج کردم اوایل خیلی بدتر بودم به کمک همسرم بهترشدم ممنونم