2777
2789
عنوان

درمورد دخترم هرکی میدونه راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 48 پست
بنظرم ببرید گفتار درمانی باید تاالان طیف کلماتش بیشتر میشد

بردم گفت ک تاخیر داره خودت باهاش حرف بزن و اینا یک ماه دیگ بیارش چون دختر من بده،بدش،تاب تاب،دد،اب،اب بده،تاتی اینا رو میگه مثلا بیشتر موقع ها من باهاش صحبت میکنم نگام میکنه خوب هم ب چشام هم ب لبام اخرش سوالی میپرسه چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تا یه مدت کامل کامل تلویزیون گوشی رو حذف کن حتی یه دقیقه هم نده ونزار ببینه.باهاش فوت کرد ...

فوت کردنو کامل بلده

تروما هم وقتی کوچیک بود یه شب بی نهایت ترسید تو خونه بزرگ بودیم خودمون تو حیاط نورا تو اتاق خواب بود بیدار میشه میبینه همه جا تاریکه فقط یه قسمت کوچیک روشنه میره سمت روشنایی و تا میتونه از تاریکی جیغ میکشید

وا عیب نزار رو بچه فداتشم

بنظرم طبیعیه 

دکترم که گفته چیزی نیست

ولی سعی کنید خیلی باهاش حرف بزنید باهاش شعر بخونید

یه معلم روانشناسی داشتیم میگفت درسته بچه ها نمیتونن حرف بزنن سختشونه ولی وقتی پر حرفی میکنی باهاشون ناخودآگاه یاد میگیرن

لازم نبود پبش گفنار درمان بريد./ اول بايد تشريف ببريد روانشناس كودك..تست تكامل بده..ارزيابي بشه ت ...

تکاملش اوکی هست هم تکاملی هم رشدی همه چیزش نرماله

۶ماهگی نشست  یک سالگی راه رفت از ۸یا۹ماهگی دست میزنه و بابای میکنه جدیدا بوس هم یاد میگیره تا میگم بوس بای با دستاش اول بوس میفرسته بعد بابای میگنه

اگه که بردی گفتار درمانگر و گفته دو ماه دیگه بیا. نگران نباش.  تو این مدت باهاش کار کن. روزی نیم ساعت باهاش بازی کن. هر بازی ای که اون دوست داره. فقط جهت این که بهش خوش بگذره نه اینکه بخوای آموزش بدی. همون بازی بهترین تاثیر رو در رشد مغزیش داره. کتاب براش بخر بخون.

بخدا دلم داره میترکه همش فکرای بد میاد سرم 

طبیعیه تو یه مادری فداتشم

ولی اصن حتی اگه گفتارشم مشکل داشته باشه با کاردرمانی حل میشه نگران نباش ان شاءالله که چیزی نیست نترس استرس نداشته باش 

قوی باش جیگرت برم اینجوری از پا درمیای در هرموقع بخوای بترسی 

ولی نترس چیزی نیست

تخصص شما چيه؟ كسي ك ١١ سالگي حرف بزنه خوبه يعني؟

تخصص در همه چیز 😅🤣

چیز طبیعی 

بعضی از کودکان تا ۱۱سالگی یا نمیتونن حرف بزنند 

یا اگه حرفی هم میزنند لکنت زبون دارند ...

که در ۱۱سالگی حتما خوب میشه 😉

موردی دیدم که اینجوری بود الان ۹ ساله است الان نسبت به قبل لکنت زبونش خیلی خیلی خوب شده

و تا ۱۱ سالگی می‌درخشه...

نگران نباش چیز طبیعی است 

اگه خواستی دکتر برو 

اما دکتر هم حرف منو میزنه ....

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)