2777
2789
عنوان

راههای پیشگیری از تب کریمه

383 بازدید | 14 پست

خانوما شما گوشت تازه که از قصابی گرفتینو میذارین یخچال یا فریزر؟ چه جوری میذارین؟ با پلاستیک؟ باید بذاریم فریزر کلن یخ بزنه بعد بیاریم بیرون یخش اب شه بعد خوردش کنیم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

سوال منم هست.ایا کتلت درست کردن با وجود این ویروس خطرناکه؟ اخه توی کتلت گوست سرخ میشه.نمیدونم ب پسرم کتلت بدم یا نه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار چند ساعتی تو یخچال بمونه بعد با دستکش پاک کن و خورد کن بعد فریز کن و باید 24 ساعت حتما فریز شده باشه و بعد استفاده کنی ... گوشت تازه استفاده نکنین حتما فریز شده باشه

منم خیلی میترسم.پسرمم هم فقط غذاهای گوشتی میخوره.تازه گوشت خریدیم از قصابی به شوهرم گفته بذار تو فریزر.اینجوریم ارزش غذاییش کم میشه.یه بار یخ بزنه بعد یخش اب شه خوردش کنم دوباره یخ بزنه.تو شهر ما کشتارگاه سنتیه گوشتو نمیذارن بمونه یه روز تو سرد خونه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

پس اشکالی نداره تو یخچال بمونه.؟ بعدس ببخشید الودگیش به مواد غذایی یخچال منتقل نمیشه؟

خیلی ترسناکه.بخدا منکه میترسم حتی گوشت پخته شده بخورم.بچه ها توی تلویزیون هم چیزی درباره این شنیدین؟من میگم نکنه فقط شایعه باشه برای ارزون شدن گوشت،آخه یه مدته خیلی گرون شده  

خدا جونم، ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری،چاکرتیم  

اتفاقا این شایعه بودنش رو یه قصاب اشنا هم گفت   مامانم بیست ساله که ازش گوشت میخره اون میگفت بخاطر قیمتش این شایعه رو راه انداختن

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم