2777
2789
گرفتم عزیزم انجام نده به صلاح نیست دچار آبروریزی میشین در آینده....

عزیزم میتونی واسه منم بگیری

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
برامنم میگیری

انجام نده دچار رنج زیادی میشی و پشیمون میشی از کاری که انجام دادی

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام ❤️✨🤲 ممنونم. توحید خوندم

عزیزم هرگز انجام نده دچار رنج زیادی میشی

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
ی سوال  من میخام ببینم یکی دوستم داره یا نه و بهم می‌رسیم یا نه  بنظرت برا این گناه داره ...

گناه که نه

ولی استخاره برای همچین مواردی کاربرد نداره اصلا، برای مسائلی که با مشورت و تحقیق به جایی نرسیدین باید استخاره کنی

عزیزم میتونی واسه منم بگیری

عزیزم انجام بده در حال حاضر شرایط انجام این کار رو داری و به اون چیزی که میخوای می‌رسی🤍

منم نیت کردم میشه واسه منم بگیری🥺

خوبه عزیزم با توکل به خدا انجام بدین

عزیزم انجام بده در حال حاضر شرایط انجام این کار رو داری و به اون چیزی که میخوای می‌رسی🤍

ممنونم عزیزم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
نه ولی یه بزرگی داشتیم تمام استخاره هاش درست بود بعد از اون آدم مطمئن ندیدم البته یه نفر هست چند وقت ...

عزیزم اگه اشنایی داری که استخاره بلده و بهش یقین داری میشه بهم معرفیش کنی 

هزینه ای هم بخواد میدم 

من خوندم میشه برای منم بگیری بی زحمت 

حتما انجام بده خیلی نتیجه خوبی داره با توکل به خدا اقدام کنین