2777
2789
عنوان

دیشب تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار تو نی نی سایت یکی تجربه شو گفت وحشتناک بود فهمیدم نباید بااهییییییچ ادمی تو خیابون دهن ب د ...

من هیچی نگفتم اون رو سرم آوار شد یه عالمه فحش ناموسی داد و دیوونه بازی در اورد من فقط موقعی که کاپوتمو قرد کرد گفتم خفه شو بابا 

بهترین تصمیمو گرفتی  اونا هم معلومه بی شخصیت بودن که همچین برخوردی با خانوم داشتن

فکر کنم چیزی زده بودند چون اصلا برخورد اروم بود و اگر قالتاق گیری نمیکردن من خسارتشو(اصلا خسارتی وارد نشد به دو طرف)میدادم

به یه زنه گفته بود خفه شو پشت فرمون بودن اونا این پیاده بود  زنوشوهره پیاده شدن از ماشینشون کت ...

اصلا نمیدونم چرا تا صحبت کردن و خسارت گرفتن هست چرا فحش و زد و خورد میکنن مردم...

منم امروز تصادف کردم آینه ماشین بنده خدا شکست. رفتم جلوتر وایسادم که بیاد خودش هم مقصر بود. دیدم اومد و طلب کار. باور کن این قدر سرش داد زدم. که ترسید. بنده خدا می‌گفت من مربی آموزش رانندگی هستم  منم گفتم باش هر کی میخواهی باش مقصریم وایسا پلیس بیاد  هر چی گفت دو تا جواب دادم و گفتم بزار  پلیس بیا.  بهت میگم کی مقصره خلاصه اینقدر سرش داد زدم تا در رفت 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

یه تجربه بهتون بگم  اگه خدای نکرده تصادف کردین هرچند که مقصر نیستین وایسین. چون پلاک تون برمیدارند و می‌ره شکایت و همه چی به نفع خودشون هر چند دروغ میگن و شما هم که رفتیم و محل ترک کردین دیگه به راحتی  نمیتونی ثابت کنید 

چیه نصیحت مهمتر. اصلا نترسید  شجاع باشید هرچی گفتن از خودتون دفاع کنید و بعد بشینید تو ماشین  تا پلیس بیاد 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

منم امروز تصادف کردم آینه ماشین بنده خدا شکست. رفتم جلوتر وایسادم که بیاد خودش هم مقصر بود. دیدم اوم ...

باز خوبه فحش نداده فقط سر و صدا کرده وشما هم دل و جراتشو داشتی

من خودم بعضی وقتا خیلی ریز صدامو بلند میکنم برای بقیه اما این وحشی هارو که دیدم گرخیدم

یه تجربه بهتون بگم  اگه خدای نکرده تصادف کردین هرچند که مقصر نیستین وایسین. چون پلاک تون ...

راست میگین واقعا...اما اون لحظه شاید بلایی سرم میاوردن چون یه عالمه مشت و لقد زدن و عربده‌کشی کردن سه نفری چهرهمم که ترسیده بود کلا جو گرفته بودشون

داشتن میومدن سمت درای ماشین که رفتم