2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه همسرت و خانوادش بی درکن شکی نیست ولی وقتی شوهرت با سینی اومد بالا باید میخوردی. و اینکه یا با شوهرت نوبتیش میکردی یا مثل فامیل ما قبل از انداختن سفره به بچت غذا میدادی تا خودت هم بتونی سر سفره بشینی

منم بچه کوچیک دارم خیلیم بازیگوشه. از سر کارم میاد خسته و له هم باشم بچه رو نگه میدارم تا خانومم غذاشو بخوره یا استراحت کنه. حتی با اینکه کارم سنگینه یه شب بچه رو پای مادرش خوابش برد نتونستم بذارم رو پام. بازم کنار خانومم تا سه شب بیدار موندم تا تنها نباشه. صبح زودم رفتم سرکار. کار شوهرتون خیلی زشته. واقعا متاسفم 

اگر نمیخوای فعلا جدا شی پس بهش فکر نکن 

بچه ت مهمتره باز هم هرچی باشه تو مادرشی وظیفه بقیه نیست کمک کنن حتی باباش 

اینو به خاطر این میگم که شوهر خودم همینطوره و واقعا خوشحالم بچه مو یه لحظه هم دست اونا نسپردم 

اینو گفتم که کلا ناامید بشی از اونا و خودت تمام وقت بچه تو نگه داری 

بگو برات غذا رو داغ کنن با ارامش بگو یا خودت برو داغ کن 

شوهرت مشخص که مثل شوهر من هیچی از زن داری و بچه داری بارش نیست الحمدالله 

پس خودت به فکر خودت باش با زبون نرم بکشون سمت خودت 

چاره ی نیست 

برای ماها که نمیتونیم کار دیگه ی بکنیم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

وا مگه فقط تو بچه داری منم بچم ۱۱ماهشه همیشه تنها توشهر غریب شوهرم که شبا میاد هم غذا میپزم هم میخورم مهمونم اگه از شهرستان بیاد راش میندازم خلاصه تا الان هیچ کس یه دقیقه بچمو نگه نداشته بچتو توبغل بگیر غذاتم بخور

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
بچه من کلن سر سفره بهم میریزه چون هم خونه کسی بودیم پدز شوهرم گفت ببرش

چی بگم می‌دونم خانم شیرده خیلی نیاز به تغذیه داره چون خواهر خودمم هست میفهمم. غذاتو میکشیدی عذر خواهی میکردی میلادی در اتاق بخوری همون موقع . 

منظورش جوجه نیست  بی اهمیتی هست ک‌بهت میشه، زورت میاد

عزیزم گیج ک نیستم خواستم یکم فان بشه این بچه حواسش پرت شه داره بچه شیر میدههههههه اینقدر حرص میخوره شیرش خشک میشه 

...What the fu                                                      

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت جلو خانواده شوهر با شوهر دعوا نکنین‌ . دعواتون کش دار میشه ‌ اعتصاب غذا هم ممنونع ‌ آدم گشنه تسلط رو رفتارش نداره . بعدم شوهرت بچه داری نمیکنه . خودت رو سر سفره کنار نکش . بذار اونا هم موقع غذا اعصاب شون خورد شه تا ببینن شما هم اذیتی