2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گفتیییییییی مامان من ناخواسته باردار شد تو ۴ ماهگی فهمید بارداره زن داییم تا فهمید مامانم بارداره اونم زود باردار شد الک گفت خدا داده منم نمیدونستم 😐😐😐😐واقعا آدمای ناجوری ان

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

تورو خدا ول کنید الکی زندگیو سخت میگیرید و دنبال یه بهونه برای درگیری ذهنی و اعصاب خردی میگردید ، به ارامش خودتون و بچه توجه کنید 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تاوقتی اینطوری هستی هیچوقت رنگ ارامش نمی بینی 

میدونی چرا 

چون خیلی تو کو. ن حرف و کارای دیگران میری ...

خواهر منم همین بود. من گوشی خریدم اینم رف بالاترشو خرید 

من خونمو عوض کردم فلانی هم دکور خونشو کلا تغییر داد.

این ادما خیلی خودچس پندارن فک میکنن هرکس هرکاری میکنه بخاطر ایناس.  

اینو بکن تو مغزت. کسی بخاطر تو دیگ نمیره باردار بشه.بچه دار شدن تصمیم خودشو شوهرشه. اگه در توان خودش تنها بود که صدتا دیگم میزایید. 

وا مگه میشه کسی به خاطر یکی دیگه بچه بیاره! 

چقدر کوته فکر اگه همچین کاری کنه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
تاوقتی اینطوری هستی هیچوقت رنگ ارامش نمی بینی  میدونی چرا  چون خیلی تو کو. ن حرف و کارای ...

اول بخون بعد بیا عقده خالی کن 

میگم علنا در حضور همه گفته بود که بچه دوم رو وقتی من بخام بیارم میاره. حالا منم بعد سه سال تصمیم‌گرفتم‌بیارم 

اول بخون بعد بیا عقده خالی کن  میگم علنا در حضور همه گفته بود که بچه دوم رو وقتی من بخام بیارم ...

من عقده ندارم. چون ضربشم خودش داره میخوره خواهرم 

حالا این گفته باتو میاره بزار بیاره. جوش چیو میخوری

هرچی بیشتر درگیر نشون بدی بیشتر اذیت میشی 

براش ارزوی سلامتی کن خودتم ب خودت برس تا رو زایمانت مث یه پرنسس. بچه هرکسی برای خونوادش یه مزه دیگه داره سرنوشت هرکسی هم متفاوته. همیشه هم قرار نیس همو بینین. برا خودت میگم. بهترین دوران زندگیته وقت طلاس. یک ثانیشم نباید صرف غیر خودت و خونوادت کنی🌹🌹