2777
2789
عنوان

موهام خیلی وزه موخوره هم داره 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن تراپی خوبه سعی کن هفته ای دو بار انجام بدی توحمام هم ماسک مو برای موهای آسیب دیده بزن 

پایین موهاتم ک موخوره دار کوتاه کن

هرشبم قرص هیرویت بخور

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
روغن تراپی چجوریه؟

همینکه از روغن هایی مثل زیتون ارگان نارگیل و... استفاده کنی میگن روغن تراپی

به این صورت ک قبل حمام کف سرتو و تمام موهاتو مثلا به روغن زیتون  آغشته کنی ماساژ بدی یه کلاهدوش سرکن بعد ۴،۵ ساعت برو حمام 

واینکه بعد حمام موهاتو یه مقدار خیلی کم روغن آغشته کنی که هم خوشحالت بشن وهم خاصیت تقویتت کنندگی داره برای بعد حمام روغن های مثل بادم تلخ  وآرگان خوبه بزنی به ساقه موهات 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
قرص هیروییت چه قیمته؟  موهارو پر پشت میکنه؟

هیرویت خیلی موها رو خوشحالت میکنه رنگ موها رو تیره تر میکنه واز ریزش جلوگیری میکنه 

خیلیم زیاد نیس قیمتش الان ۳۰ عدد قرص هیرویت حدود ۱۹۰ هزارتومن

هیرویت خیلی موها رو خوشحالت میکنه رنگ موها رو تیره تر میکنه واز ریزش جلوگیری میکنه  خیلیم زیاد ...

من خودم ریزش مو ندارم ولی خواهرم خیلی موهاش میریزه.. تو داروخونه هست بگیرم؟ 

🌑✨

من خودم ریزش مو ندارم ولی خواهرم خیلی موهاش میریزه.. تو داروخونه هست بگیرم؟ 

بله