2777
2789
عنوان

دختر داییم بشدت بی شخصیت وخرابه ولی دستش رو نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 25 پست

به کسی که صرفا چت میکنه و احتمالا گفتگوهای عادی و روزمره با هم دارن والا خراب نمیگن ...ما حالا حالاها به هیچکی نمیگیم خراب مگر اینکه دیگه واقعا اوضاعش وحشتناک باشه و لو رفته باشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جور حرفایی میزنه؟ چت عادی با فامیل؟

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
والا میترسم کار دست خودش بده داداشم ی چیزایی بدی در موردش بهم گفت ب من گف نصیحتش کنم آبروی کل خاندان ...

آره انقدر صربه ازاین واون میخوره تا بالاخره عقلش میادسرجاش

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

[QUOTE=335695577]چه جور حرفایی میزنه؟ چت عادی با فامیل؟[  خیلی چت می‌کنه من ک نخوندم چیا میگه ولی معلومه دنبال توجه پسرای فامیله البته چتش با شوهر خالش و خوندم خیلی لاس میزدن

[QUOTE=335695577]چه جور حرفایی میزنه؟ چت عادی با فامیل؟[   خیلی چت می‌کنه من ک نخوندم چیا ...

در این حرف بد وجنسی؟

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند