دختر داییم با کل پسرای فامیلمون ت اینستا چت میکنه ب خیال خودش اجتماعیه با شوهر خالش چت میکنه خیلی راحت لاس میزنه باش ینی ی پسری بهش توجه نشون بده امکان ندارع بهش نه بگه در همین حد بی شخصیت و هول سنی هم نداره ۱۷سالشه بنظرتون طبیعیه؟
به کسی که صرفا چت میکنه و احتمالا گفتگوهای عادی و روزمره با هم دارن والا خراب نمیگن ...ما حالا حالاها به هیچکی نمیگیم خراب مگر اینکه دیگه واقعا اوضاعش وحشتناک باشه و لو رفته باشه ...
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
[QUOTE=335695577]چه جور حرفایی میزنه؟ چت عادی با فامیل؟[ خیلی چت میکنه من ک نخوندم چیا میگه ولی معلومه دنبال توجه پسرای فامیله البته چتش با شوهر خالش و خوندم خیلی لاس میزدن
[QUOTE=335695577]چه جور حرفایی میزنه؟ چت عادی با فامیل؟[ خیلی چت میکنه من ک نخوندم چیا ...
در این حرف بد وجنسی؟
خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمیشناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند