2777
2789
عنوان

کی یک شب تا صبح خوابش نبرده؟ روز بعدش چیکار کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 57 پست
منم دیشب به همسرم گفتم خوابم نمی بره اونم گفت تمرکز کن خابت میبره خب چشتون روز بد نبینه  تمر ...

شوهر من منو بدخواب کرده اما خودش سرش به بالش میرسه خوابش میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنیم عادت نکنیم؟

اکه خیلی وقت نیست اینجورین از دارو گیاهیا با دوز مناسب استفاده کنین چون وابستگی نمیارن خلاف شبمیاییا تا دوباره بتونین شبا بخابین وگرنه اگ بشین مث من ک بیچاره میشین من اصن دیگ دلم نمیخاد جلو اینه برم بدقیافه شدم روزم همش کلافه ام حال هییچ کاری ندارم من یک ماه پیش ک رفتم دکتر خیلی دعوام کرد گفت خانوم خیییلی دیر اقدام کردی و البته گفت بهتره بدون داره کم کم نیم ساعت نیم ساعت ساعت خابتو بیاری عقب مثلا اگه الان شش صب میخابی سعی کنی رب ساعت رب ساعت یا هرجور خودت میدونی بکشیش عقب مثلا پنج و ۴۵ دقه بخابی ازاونور رب ساعت زودتر باشی هی کم کم تا بیادساعت ۱۲ و ۱۱ شب 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 

دمنوش های گیاهی بخور تو روز هم فعالیتت رو زیاد کن مثلا باشگاه برو یا پیاده روی برو حسابی خسته میشی..ولی از قرص های خواب آور استفاده نکن هم بدنت عادت میکنه بهشون و هم بعد خواب احساس گیج بودن داری 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
نه بابا ناامیدم کردی من امید به تغییر داشتم دوساله ازدواج کردم خوابم دیگه اون خواب سابق نشد که نشد

ن باو ناامیدی نداره میشه درستش کرد ولی طول میکشه اما ارزش داره ب نظر من سلامتی زیبایی همه چیز ادم ب خاب شب بستگی داره ن روز 

پشت سرم حرف در نیارین 😄خودم خاستم نی نی یار قط دسترسیم کنه گردن درد گرفتم بس ک اومدم اینجا 
دمنوش های گیاهی بخور تو روز هم فعالیتت رو زیاد کن مثلا باشگاه برو یا پیاده روی برو حسابی خسته میشی.. ...

ارهههههه خییییلی بدن 

دمنوش های گیاهی بخور تو روز هم فعالیتت رو زیاد کن مثلا باشگاه برو یا پیاده روی برو حسابی خسته میشی.. ...

مرسی عزیزم اینارو امتحان کردم جواب نداده ولی بازم امتحان می کنم