2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عضو پروژه بهشتم و وااااقعا بیییینظیره 😍👌🏻

پیگیریییی پشتیبان عالی و هر هفته تماس داریم و سوالات درسی میپرسن و اینجور قشنگگگگگ متوجه میشم کجاها اشکال دارم و دیده بهتری نسبت به کتاب و مطالب پیدا میکنم . 😎

خانم پناهی هم همیشه تو کانال ویس می‌ذارن و بشدتتتت این بشر ایده های خفنی داره و یه انرژی خاصی به آدم میده❤️‍🔥

من رشتم ریاضیه

امسال از تابستون پروژه بهشت رو باهاشون بودم من که راضی بودم🫠یکی از خوبی هاش این بود که واسه نهایی خود مشاورم بهم برنامه روزانه داد و همه نمره هام ۱۸ به بالا شده بجز یکی از درس هام که ۱۶ شدم

میتونم بگم یکی از بی نظیر ترین مشاور های دنیاس من دوسال پشت کنکور بودم ولی امسال ک از پروژه بهشت و تازیانه با ایشون مشاوره برداشتم و طبق استراتژی هاشون رفتم واقعن از کنکورم راضیم 🫠پیگیری های پشتیبان ها هم ک عالیههه

سلام ارههه من بودم بهترین مشاور کنکوری بود که تاحالا دیدم من خیلی قبلا مشاوره گرفته بودم ولی فقط پولم رفت بدون ذره ای پیشرفت روش های خانم پناهی واقعا خفن بودن از تابستون رفتم پروژه بهشت و هم نمراتم عالی شد و هم کنکورم منتظرم جوابا بیاد برم دانشگاه ✌🏻😁

سلام ارههه من بودم بهترین مشاور کنکوری بود که تاحالا دیدم من خیلی قبلا مشاوره گرفته بودم ولی فقط پول ...

دقیقاً عالی تر از این پروژه نیست ، با مشاور های زیادی کار کردم اما تنها تیمی که هم هزینه ی مناسبی داره و رفتار ادمین و پشتیبان و خود خانم پناهی هم عالیع . 

من با پروژه بهشت مشاوره گرفتم و استارت زدم باورم نمیشد بشه یک مشاوری پیدا کرد که فقط به فکر جیب دانش آموز نباشن واقعا هم خودخانم پناهی هم پشتیبانم سنگه تموم گذاشتن 

قبلا هر مشاوری گرفتم بعد پرداخت هزینه هر سه روز سین میزدن پی ویمو اگر همون سال اول کنکورم باهاشون بودم دیگه پشت نمیموندم از وقتی پروژه بهشت آشنا شدم تراز قلمچی پایین ۶۵۰۰ نیومده 

پروژه بهشت بی نظیره تو بازه زمانی کم بهترین نتیجه رو گرفتم رفتار پشتیبان ها و خانم پناهی عالیه و با حوصله جواب میدن مث بقیه مشاورها نیستن ک چند ساعت ی بار پاسخگو باشن منکه نتیجمو گرفتم پیشنهام اینه شما هم امتحانش کنید🫠

من پروژه بهشت ثبت نام کردم واقعا در یک کلمه میتونم بگم خانم پناهی خوده معجزس واقعا خاص و یک درصدی روش های عالیشون باعث شده درصدام بره بالا کلمه به کلمه حرفاشون نشون دهنده تجربیات خفنشونه واقعا از خدا شکرگذارم که باهاشون آشنا شدم ❤️

چقدر ضایع تبلیغ خودتون میکنید!!!

تاریخ عضویت و کامنت مشخصه چقدر صادقانه میگین!!!

اصلا هم تابلو نیست که بخاطر همین کامنت ها عضو شدین که بلافاصله بعد عضویت میاین تبلیغ میکنین😏