2777
2789

هر ماه یه مشکلی پیش میاد این ماه ماشین سیلندر زده سی میلیون خرجشه از شوهرم ۸میلیون از حقوقش کند کردن اعتراض زده میگن اشتباه شده ولی کارش نمیشه کرد از این به بعد اضافه کار برات رد می کنیم تا آخر سال این هشت تومن پر سه . هر ماه می خوام یه تکونی بخوریم یه مشکلی پیش میاد ماه پیش سی تومن دندونپزشکی دادیم دارم دیوانه میشم دیگه چقدر درجا بزنیم تموم قسط هامون عقب افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه قبلش گوشیم شکست مجبور شدم گوشی بخرم 

بنظرم فروردین از لحاظ مالی یکم ماه غیرطبیعی هست 

50 درصد همکارهای من هم این ماه مساعده گرفتن از شرکت خیلی اوضاع خرابه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ان شاء الله مشکلاتتون حل بشه، استغفار و سوره قدر زیاد بخونید، برای رفع مشکلات مالی و قرض و بدهی و برکت و رزق و روزی تأثیر خیلی خوبی داره، علاوه بر اون صدقه و انفاق هم هر چقدر که در توانتون هست حتی کم داشته باشید، که باعث رفع ضرر و بلا و افزایش رزق میشه.

بنظرم فروردین از لحاظ مالی یکم ماه غیرطبیعی هست  50 درصد همکارهای من هم این ماه مساعده گرفتن ا ...

اخه همه امیدمون به حقوق شوهرم بود ماشین رو درست کنیم الان میگه هشت تومن اشتباهی ازم کم‌کردن کاریشم نمیشه کرد

این ذکرو تو تایمی که غذا میخوری چند بار بگو واقعا تاثیر داره .اللهم بارک لمولنا صاحب زمان من آدم معتقدی نیستم اما این ذکر عجیب برکت میاره .

راستی ماشینشو به مکانیک خوب نشون بده یه بارم به ما گفتن ماشین یاتاقان زده 15خرجش میشه بردیم یه جای دیگه با 30هزار درست شد