2777
2789

منم وقتی از خودم عکس میگیرن مخصوصا تمام رخ میشینم گریه میکنم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عمل کردین 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم وقتی از خودم عکس میگیرن مخصوصا تمام رخ میشینم گریه میکنم 

برای چی عزیزم اینکارو نکن روحیتو خراب نکن من خودم 27 سال نیم رخ عکس نمیگرفتم باورت میشه تا قبل عمل که همه زاویه عکس انداختن اینقدر واضح نیم رخمو ندیده بودم؟

34روز

من ۴۰روزه عمل کردم هنوز چسب میزنم دکتر گفته تا سه ماه اما پوست بینیم نازک شده یکم سوزش داره بعضی وقتا دو سه ساعت میزارم باز باشه 

من ۴۰روزه عمل کردم هنوز چسب میزنم دکتر گفته تا سه ماه اما پوست بینیم نازک شده یکم سوزش داره بعضی وقت ...

برای من خود دکترم چسب میزنه قبل رفتن به مطب میرم حموم تا چسب بزنه دو سه ساعتت بازه

سلام عزیزم من تازه میخام عمل کنم و بینی ام گوشتی هست 

دیدم شما اطلاعات خوبی گذاشتین از عمل ممنون عزیزم که خوب توضیح دادی ..الان چند درصد از وررم بینی تون کم شده ؟ و من همش استرس اینو دارم که بیهوش نیام .تو ازمایشا معلوم باشه اگه مشکلی داشته باشم 

فقط تو حاملگیم مشکل فشار داشتم ولی فقط تو حاملگی اینم تاثیر داره یا نه

سلام عزیزم من تازه میخام عمل کنم و بینی ام گوشتی هست دیدم شما اطلاعات خوبی گذاشتین از عمل ممنون عزیز ...

سلام عزیزم من تازه.‌اومدم نی نی سایت ببین همه این ترسارو دارن همه اینا تو ازمایشاتت بررسی میشه دکتر هم بالا سرت دائم ضربانت اکسیژنت چک میشه اصلا نگران نباش من خودم تنها دلبل عمل نکردمم این بود که میترسیدم ولی واقعا عمل راحتی بود

سلام عزیزم من تازه میخام عمل کنم و بینی ام گوشتی هست دیدم شما اطلاعات خوبی گذاشتین از عمل ممنون عزیز ...

حیلی از ورمم رفته ولی خیلی رعایتم کردم شما گوشیتی تا شیش ماه داری