2777
2789
عنوان

یه سوال دارم لطفا بیاید

216 بازدید | 9 پست

من دوماهه دارم کلومفین میخورم.تو این دوماهه روزهای 13 و 14 و 15 پری زیر دلم شدید درد میگیره،این دردا طبیعیه؟کسی اینطوری بوده؟

لا حول ولا قوته الا بالله......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره من تجربشو دارم بخاطر تخمدانهاست ک فعالن بعدشم تخمک حرکت میکنه سمت رحم من باز درد داشتم 

آقا جان شرمنده ام دعا هایم برای بچه است نه تمام شدن غيبتت اللهم عجل لوليک الفرج

سلام

من اين ماه جلوگيري نداشتم

روز ٢١ پريودم هستم

از صبح همش حالت ابريزي دارم به حدي كه لباس زيرك كاملا خيس ميشه

و دو بار لكه ديدم

از ديروز هم دل درد شديد داشتم

ديگه هم لكه نديدم

چرا اينجوري شده؟

اول آرزوی دوستانم و بعد آرزوی مرا بر آورده کن....... همونی که تمام آسمونها رو میگریاند تا کلی را بخنداند ،بلا شک فکر خنداندن ما هم هست
سلام عزیزم اره من تجربشو دارم بخاطر تخمدانهاست ک فعالن بعدشم تخمک حرکت میکنه سمت رحم من باز درد داشت ...

خانومی شما نتیجه گرفتی از کلومفین؟

لا حول ولا قوته الا بالله......

عزیزم من فوليکولام بزرگ میشه با فوليکول ولی بارداری تا حالا نگرفته و لتروزول هم خوردم سه دوره ولی حامله نشدم 

البته کلوميفن برای بزرگ شدن فولي هستش رو من جواب داده

آقا جان شرمنده ام دعا هایم برای بچه است نه تمام شدن غيبتت اللهم عجل لوليک الفرج