2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

156 بازدید | 13 پست

بچها من با یه نفر پارسال تو راه مدرسه رل زدم البته اون اومد تا خرداد با هم بودیم ولی بعدش سر چیزای الکی بحثمون شد انقد بد و بیراه بهم گفتیم و تموم شد من حتی چن بار رفتم برا اشتی ولی اون قبول نکرد و گف چی شد بهتر من گیرت نیومد و این حرفااا 

ولی من واقعا دوستش داشتم دارم عذاب میکشم هنوزم 

الانم هرروز تو راه که میبینمش کلع روزم میریزه بهم ولی اون اصلا براش دیگ مهم نیست حتی یه پیام از اونموقع به بعد به من نداد حالمو بپرسه ولی من این همه افسرده شدم 

نمیدونم چیکار کنم خیلی سختمه همش داخل خونم پدر و مادرم اجازه نمیدن ول بشم مث اون تو خیابون با خودم کله روزو تو خونه فکر میکنم اصلا ذوقم کور شده🥺❤️‍🩹

با احساسات بازی کرده دیگ،فراموشش کن اینجورادماارزش فکرکردن ندارن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اخه فکرمو کنترل کنم خیلی اذیت میشم 

رابطه تون تو چه سطحی بود ،؟؟

میدونم نمیشه الان بهت بگم فکراتو کنترل کن و ولش کن و اون ارزش نداشته ولی بهت میگم دنبال کسی که رفته نرو برگرده هم فایده نداره 

عاشق مولانا💗

رابطه تون تو چه سطحی بود ،؟؟ میدونم نمیشه الان بهت بگم فکراتو کنترل کن و ولش کن و اون ارزش ند ...

رابطمون هر جور بودش من خیلی وابستش شده بودم خیلی به حرفام گوش میداد