2777
2789

شنبه عمل کردم بعد روز بعدش تامپون رو دراوردم حالا موقع شستشو مبینم شبی هم نیستن اصلا یکی بزرگ یکی کوچیک یکی این وری تره یکی جم تر😭😭😭

چه غلطی بکنم خدااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان ورم داره مشخص نیست

من دماغم اخه از اولش سوراخاش یکی بود و کاملا قرینه بودن از رو به رو هم باریک بود فقط از نیم رخ مشکل داشت که اونم غوز داشت یه مقدار افتادی

حداقل سوراخا نباید ایطور باشه😭

تازه استخونی بود کامل

دوستم میگه دماغ استخونی ورم نمیکنه😭😭😭

شما هنوز گچ روی بینیتم برنداشتی چطوری به این سرعت تشخیص دادی که سوراخ‌های بینی آت یکی نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دماغتون گوشتی بود یا استخونی؟ برا من استخونیه بعد از همون قبلش سوراخام قرینع و یکی بود

استخونی مال ورمه دماغ بعد عمل تا بخاد فرم اصلیشو نشون بده هروز ی شکلی میشه و ادمو دق میده حتی گاهی کج نشون بده مطمعنم عالی میشه اینو منی میگم ک کلا چهارماه اول همش گریه میکردم واس اینکه هروز یچیزیش بود ولی بعد ک ورم خابید عالی شد

از پایین وقتی گاز استریل رو میدارم شستشو بدم و پماد بزنم مبینم دیگه😐

Ok.بای

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
از پایین وقتی گاز استریل رو میدارم شستشو بدم و پماد بزنم مبینم دیگه😐

شاید مال گچ هست ک فشار اورده روی بینیت عزیزم. اینجوری حس میکنی. درکل نگران نباش اوکی میشه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقلِ مُرده:)
استخونی مال ورمه دماغ بعد عمل تا بخاد فرم اصلیشو نشون بده هروز ی شکلی میشه و ادمو دق میده حتی گاهی ک ...

نمیدونم والا از الان استرس دراوردن گچه افتاد بجونم اگه دربیارم گچو و بینیم زشت باشه دققققق میکنم