2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد حیاط رو مشترک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 76 پست
چته غشاری شدی؟؟ خودت خاستی از اولش شروع کردی فحش دادن منم برات کم نزاشتم ریدم سر مرده هات اگه نیایج. ...

حقتع. هزار بار میرنم به پدر معتاد و مواد فروشت

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
عزیزم تو ی تاپیک کلی ب استان ما توهین کرده جوابش رو دادم شروع کرده فحاشی کردن معلوم نیست مردم استانم ...

گوه خوردی. دهن کثیفتو ببند.

اخه من ریدم به استان تو

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ج.نده تویی و همه کست.من که فقط شنیده هامو گفتم. تو یهو سوختی.اب بریز جایی که میسوزه. با داداشم میام ...

خب منم شنیده هایی ک از تو خانواده کونیت شنیدم رو گفتم دیگه چرا فشار بهت اومد؟ توام چیزی نمیگفتی حقیقت تلخه؟ 

پسرام دنیام💖

عزیزم تو ی تاپیک کلی ب استان ما توهین کرده جوابش رو دادم شروع کرده فحاشی کردن معلوم نیست مردم استانم ...

کارش ک واقعا زشته ولی اسی ت مثل اون رفتار نکن تاپیک قفل کن عزیزم

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

از تاپیک هات معلومه شوهرت ادم حسابت نمیکنه. شوهر میدونه قبل از ازدواج دختر نبودی؟ شوهرت فهمیده ج.نده ای؟؟

شوهرت حتی عن دستشویی هم حسابت نمیکنه.

عن تو دهنت

گوه خوردی. دهن کثیفتو ببند.اخه من ریدم به استان تو

کیر استانم تو‌کون خودتو ننه بابات

استان من کیرشون میاد بتو و خاندانت

هرچند بیای هم‌کسی تف روت نمیندازه چون تو یه ایدزی هستی😂😂😂

پسرام دنیام💖

کارش ک واقعا زشته ولی اسی ت مثل اون رفتار نکن تاپیک قفل کن عزیزم

عزیزم من فقط شنیده هامو گفتم. همه میگن کوهدشتی ها مواد فروشن. این عوضی شروع کرد به فحاشی. منم جوابشو دادم

از تاپیک هات معلومه شوهرت ادم حسابت نمیکنه. شوهر میدونه قبل از ازدواج دختر نبودی؟ شوهرت فهمیده ج.نده ...

هوس شوهرمو کردی انقد اسمشو میاری؟؟ بوگندت میاد سمتت نمیاد 

برو بده ب همون اچ ای وی دارهایی مثل خودت

پسرام دنیام💖

کیر استانم تو‌کون خودتو ننه باباتاستان من کیرشون میاد بتو و خاندانتهرچند بیای هم‌کسی تف روت نمیندازه ...

تف تو صورتت

خراب خانم

@niniyar_5  

چرا رسیدگی نمیکنی؟ فقط گفتم شنیدم کوهدشتی ها مواد فروشن. داره فحاشی میکنه

هوس شوهرمو کردی انقد اسمشو میاری؟؟ بوگندت میاد سمتت نمیاد برو بده ب همون اچ ای وی دارهایی مثل خودت

شوهرت تو زیر پای منه. خودتو شوهرت فقط تف میکنم تو صورتتون.

تف تو صورت مادرت

عزیزم من فقط شنیده هامو گفتم. همه میگن کوهدشتی ها مواد فروشن. این عوضی شروع کرد به فحاشی. منم جوابشو ...

گلم خب دیگه هرکسی حساسه رو شهرش نمیشه هرچیزیو گف لطفا تمومش کنین بخدا زشته دوتا خانوم بخوان همچین رفتاری داشته باشن

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

ی سر بیا کوهدشت خوش میگذره😉

با بابام میام. قبل از اینکه بیای قرص ضد بارداری بخور