2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد حیاط رو مشترک کنه

1309 بازدید | 76 پست

داریم خونه میسازیم با مادر شوهرم حالا میگه باید حیاط یکی باشه چون کوچیک میشن اگه بخام ب دو قسمت تقسیم کنم

مادرشوهرم خیلی زن پلید و شیطانیه زندگیمو داغون کرده حالا دوباره میخاد شریک بشه

بچها مو گذاشتم و اومدم خونه پدرم پسرم زیاد دنبالم گریه کرد و جیغ کشید خدا لعنتشون کنه هم شوهرمو هم مادرشو😔

پسرام دنیام💖

حیاط و پشت بام تو هر خونه ایی مشاع هست ینی بزا همه اس 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برات که واسه خواسته خودت اون بچه هارو قربانی میکنی 

میدونی اون بچه امشب به چه سختی خوابش میبره؟؟؟ 

اون زنیکه پلید شیطان غلطی هم بخواد بکنه حتی با حیاط جدا هم میکنه چون همسایه دیوار به دیوارته 

پس از ریشه زندگیتو درست کن 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
متاسفم برات که واسه خواسته خودت اون بچه هارو قربانی میکنی  میدونی اون بچه امشب به چه سختی خواب ...

هییی ی چشمم خونه ی چشمم اشک

پسرم خیلی بیقراری کرد خیر نبینن

پسرام دنیام💖