2777
2789
عنوان

شکم کوچک در ماه۷ بارداری

303 بازدید | 21 پست

همش نگرانم بچم کوچیک باشه که شکمم انقدر کوچیکه. کوچیک و سفته شکمم تا ۶ ماهم که اصلا شکم نداشتم. سونوگرافی ندارم این ماه باید تا ماه آینده صبر کنم.

خانومایی که تجربه دارید اندازه شکم به جثه بچه ربط داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره،من اصلا شکمم بزرگ نشد زیاد،یعنی تا موقع زایمان با شلوارهای خودم میرفتم بیرون فقط دکمه رو نمیبستم بچه ام ۲ کیلو و ۷۰۰ دنیا اومد ولی دوتا از دوستام توی بارداری به شدت چاق شدن و شکمشون بزرگ بود ولی بچه اوناهم ۲ کیلو و ۹۰۰ بود

نه زیاد خداروشکر کن بدنت بعد زایمان زیاد بهم نمیریزه  اگه اندازه و رشد بچه نرماله وزن و سلامت ...

تا انومالی نرمال بود. بعد از اون دو سه ماهه سونو ندادم که بدونم 

اصلا نگران نباش.معمولا اونایی که قد بلند و بالاتنه بلندتری نسبت به پایین تنه دارند.شکمشون کوچیکه.من دیروز وقت زایمانم تو مطب همه میگفتند دروغ میگی فردا میخواید زایمان کنید🙄🙄ولی بچم بالای ۳۴۰۰ بودن.ربطی نداره به اندازه شکم.خواهرمم همین مدل.سونو خودش اگه وزن بچه کم باشه نشون میده

اصلا نگران نباش.معمولا اونایی که قد بلند و بالاتنه بلندتری نسبت به پایین تنه دارند.شکمشون کوچیکه.من ...

اره منم بالاتنم بلنده. خدا حفظ کنه نینیتو😘