2777
2789

بجز عمل 

وزنم ۸۰ و سایز سینه ام ۹۰ و شل و افتاده 

۲۸ سالمه از الآن شبیه پیرزن ها شدم 

شروع کردم به کم خوری چند روزه 

چیکار کنم سینه هام کوچیک بشه 

من ورزش حرفه ای کار میکنم بماند کجا اما یه ویتامین وی درجه یک از داروخانه یه یه گرفتین بگیر نحوه استفاده نوشته چجوری استفاده  کنی 1.روزی سه ست شنو ساده زنانه دراز میگشی دست ها رو اندازه شانه ها باز دیگه نمیاد زانوها رو بلند سخته برات سه ست ۱۰ تایی برو کم کم این ویتامین های گفتم پودره برای تمام ورزشکاران حتی راه هم بری مفیده شما اینکارو بکنی هم سینه هم سرشانه هم کمر هم شکم ظرف ۵۰ روز سینه هات سفت سفت میشه ولی قبل از مصرف با پشت متخصص حرف بزن یا آزمایش بده که قندی یا یا خدای نکرده موردی نباشه البته گفتم وقتی به اندازه سه ست بیشتر هم تونستی بری مثلا روزی نیم ساعت هر ست ۱۰ تا ۵ دقیقه استراحت تا نیم ساعت هرچه چند ست شد در ضمن قبل و بعد ورزش می‌ریزی داخل آب یا دبه های مال بدن سازها هست میتونی تهیه کنی درجه هم قدش نوشته خوب توان میدی با شگر بخوری عالیه یا با شیر فرقی نداره...هر سوال داشتی در خدمتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ورزش حرفه ای کار میکنم بماند کجا اما یه ویتامین وی درجه یک از داروخانه یه یه گرفتین بگیر نحوه است ...

ممنون عزیزم از پاسخ‌گویی 

ورزش انجام بدم غذامو هم کم کنم 

امکان داره کوچیک بشه واقعا ؟؟؟؟ 

تو چه مدت اثر میذاره؟؟

اصلا کم خوری  رژیم اینجوری نتنها آسیب میزنه بدتر هم میشی نکنی گفتم به عنوان خ‌اهرمی گلم بعضی وقت ها مسابقات تعطیله فقط تمرین داریم بعضی شب ها میام هر تجربه ایی دارم در خدمت دوستان و هموطنان عزیزم میزارم 

حتی خواستی تصویری نحوه شنو و چند حرکت عالی بهت نشان میدم بهت قول میدم ظرف ۵۰ شب نتیجه کامل رو بگیری فقط خواهشا این رژیم رو حذف کن غذا بخور .ویتامین وی.۲ گرفتین پی ام سی.وسلام 

حتی خواستی تصویری نحوه شنو و چند حرکت عالی بهت نشان میدم بهت قول میدم ظرف ۵۰ شب نتیجه کامل رو بگیری ...

ببخشید میشه از طریق روبیکا یا تلگرام پیام بدم 

اگه موردی نداره 

می‌خوام تصویر یا فیلم این حرکات رو برام بفرستید