2777
2789

صدبار گفتیم موقع کات زیر  و رو خواهر مادر همو نگید مخصوصا وقتی با اشنا رل می‌زنید 💁‍♀️😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدبار گفتیم موقع کات زیر  و رو خواهر مادر همو نگید مخصوصا وقتی با اشنا رل می‌زنید 💁‍♀️😂

کاش فقط همون بود عکسایی که بهم دادیم و جوری که باهم حرف میزدیم🤣😵

من واقعا نمیتوانمممممم 

کلی قراره بترکونم ولی میدونم تا ببینمش دلم تنگ ترش میشه😅🙂اخه فردا میشه 31 روز از کاتمون:)

کاش فقط همون بود عکسایی که بهم دادیم و جوری که باهم حرف میزدیم🤣😵 من واقعا نمیتوانمممممم  کل ...

🤣🤣🤭تجربه اکس نداشتم تاحالا فقط تجربه رل دارم💁‍♀️😂

ولی میگن باید جوری رفتار کنی که انگار هیچی نبوده 💔

الهی دلیل کاتتون چی بود؟ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

🤣🤣🤭تجربه اکس نداشتم تاحالا فقط تجربه رل دارم💁‍♀️😂 ولی میگن باید جوری رفتار کنی که انگار هیچی ن ...

انشاالله هیچوقت تجربش نکنی💔

سخته میدونی بعد اون همه دوسال بعد اخر انگار نه انگار انگار که همون پسرعموی قبلیمه و اصلا اتفاقی بینمون نیوفتاده:)

بخاطر بی پولیش کات کرد باهم که به قول خودش بدبختم نکنه و لیاقتمو نداره بم گف برو با یکی که خاطرتو بخاد لیاقتتو داشته باشه ایندتو بسازه ن من منی که هیچ ندارم یه ادم بدبختم حیفی تو بام بمونی حیف بشی بدبخت شی

انشاالله هیچوقت تجربش نکنی💔 سخته میدونی بعد اون همه دوسال بعد اخر انگار نه انگار انگار که همون پسر ...

نه دیگه شده شوهر اینده 😩

ای خدا دو سالللل؟ 

میدونم شنیدنش سخته ولی حس میکنم یک عوضیه که دنبال بهانه بوده وگرنه بعد 2 سال فهمیده این موضوعو؟ 

دیدم طرف هیچی نداشته ولی هرجور بوده خودشو جر داده که طرفشو خوشبخت کنه 

خلاصه نتیجه میگیریم این ادمو واقعا باید نسبت بهش خنثی باشی 💔🌱

نه دیگه شده شوهر اینده 😩 ای خدا دو سالللل؟  میدونم شنیدنش سخته ولی حس میکنم یک عوضیه که دنبا ...

ایجاننن

اره

نمیدونم واقعا ولی من واقعا عاشقش بودم:)

فردا نمیدونم چطور روبرو شم باهاش و رفتار کنم فقط میدونم باید نشون بدم حالم خوبه

ایجاننن اره نمیدونم واقعا ولی من واقعا عاشقش بودم:) فردا نمیدونم چطور روبرو شم باهاش و رفتار کنم ...

امیدورام موفق باشی 🥺

بیا بهم بگو چیشد 

امیدورام موفق باشی 🥺 بیا بهم بگو چیشد 

وایییی رفتیم بعد کت شلوار پوشیده بود از شانسم لنزمو سر راهی گرفتم چون عجله داشتم برای رفتن به ارایشگاه بعدم خوب نبوده و چشمام بلکل تار شدن و نمیتونستم‌ جلومو ببینم بعد دم در موند تیر میزد و تفنگ دستش بود😍😂

بعدم تو راه برگشت اون پشت ماشینمون بود منم نشستم رو شیشه کامل بدنمو در اوردم موهامم باز و بدون شال بالاتنم بیرون بود مانتو عبایی حریر هم‌ پوشبده بودم ولی از تنم افتاد و لخت بودم و میرقصیدم🤣

اونم همش نگام‌ میکرد بعدم یا جفت میشد بامون یا‌ پشتمون‌ میشد